Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesur hissediyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevgi ve romantizm isteğiniz güçlü olacak. İş yerindeyken sevgilinize eğlenceli bir mesaj gönderebilir veya telefonuna onun için romantik bir sesli mesaj bırakabilirsiniz. Gün boyunca sevgilinizle temasta olduğunuzu hissedeceksiniz. Belki de saatler sonra birlikte özel bir akşam geçirmeyi planlamanız gerekebilir. Hayatınızda biri yoksa da, hoşlandığınız kişiyi bir yere davet edebilirsiniz.

Bugün önemli bir öneri hazırlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Pazarlama stratejinize göre birisini satmak isteyebilirsiniz. Veya yeni müşterilerinden birini etkilemek için elinizden geleni yapıyor olabilirsiniz. İdealiniz, kendinizi cesaretle başkalarına tanıtmak olacaktır. Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi göstermek için tereddüt etmeyin. Büyük düşünün ve risk almaktan korkmayın. Yakında harcadığınız ekstra enerjinin karşılığını alacaksınız.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Örümcek ağlarından kurtulma zamanı! Hem kişisel yaşamındakilerden hem de evindekilerden. Baştan sona bir temizlik yapabilirsin - tipik bir Oğlak için müthiş bir görev! Romantik ilişkide ise, partnerinle konuşman gereken şeyler olabilir. Bir ilişkide aradığın özellikleri gözden geçirsen iyi olur. Dürüst ve açık iletişimin kilit nokta olduğunu unutma.Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün bir şeyler ters gitmekteyse de, sakinliğini koru. Sorunu çözmek için sabırsızlanma. Eğer işlerin kendiliğinde oturacağını ve yoluna gireceğini düşünerek beklersen daha fazla hasar alabilirsin. Olay üzerine kafa yor, başkalarıyla konuş ve konuya başka bir zamanda bambaşka bir bakış açısı yakalayabildiğinde tekrar göz at.

28 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca hareketine İkizler burcunda devam ediyor. Ay'ın Jüpiter ile karşıtlık kurduğu gündüz saatlerinde sağlık problemleriniz varsa şiddetlenebilir. Kendinizi bugün yormayın. Psikolojik olarak dışa vuramadığınız şeyler içinizde size yük olabilir. Saat 18:23 olunca Ay, ertesi güne kadar boşluğa giriyor. Bugünden itibaren Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar beklentinizden fazla para elinize geçebilir. Miras konuları gündeme gelebilir.

28 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur hissediyorsun!Sevgiyi yöneten Venüs, bugünden itibaren 21 Ağustos'a kadar ateş burcunda hareket edecek. Bugün kendini hiç olmadığın kadar cesur hissediyorsun. Köklü değişiklikler yapmak için kararlı oluşun, etrafındakileri de motive edecek. Öğleden sonra gelecek telefonla çok sevdiğin, saygı duyduğun kişiyle ilgili haberler alabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, eşinin değişen tavırları aklına olmadık şeyler getirebilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, bazı konuşmalarınla farkında olmadan karşı tarafı kırabilirsin. Ailende yaşanacak tartışmadan uzak kalmaya çalışsan da kendini tutamayacaksın. Fevri çıkışlarını törpülemende fayda var.

28 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızda karşınıza çıkan problemleri kıvrak zekânız sayesinde çözebilir ve bu size önemli bir başarıyı da beraberinde getirebilir. Ancak bunu yaparken çevrenizdeki gizli düşmanlara karşı uyanık olun.

28 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve meşgulsünüz. Ancak çalışkan ve gayretli olmanız da gerekebilir. Yabancılarla daha çok temas halinde olabilirsiniz.

28 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile konuları bugünlerde gündeminizde derin bir yere sahip olabilir. Ailenizle çıkacağınız seyahatler, keyifli zamanlar için oldukça uygun bir gün.

28 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte başkalarından göreceğiniz maddi ve manevi destekler ve imkanlarınız artıyor. Bununla birlikte psikolojik anlamda kendinizi çok daha güvende ve rahat hissedebilirsiniz.

28 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal taahhütler sorunlu olabilir. Tartışmalar sırasında öne sürdüğünüz fikirler etkili değildir ve diğerleri sizi yönlendirmek isteyecektir. Bununla kafanız karışabilir ve zarar verici yatırımlara girebilirsiniz.

28 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 20 Ağustos'a kadar burada kalacak. Kazanç musluğunuz açılıyor. Ortak girişimlerden şans yüzünüze güler. Partnerinizle hem fiziksel hem de ruhsal bir uyum yakalayabilirsiniz. Bugünhayatınıza kazanç anlamında olumlu gelişmeler yaşarsınız. Herkesin takdirini kazanacağınız bir dönemdesiniz. Aşk ve cinsel çekime dur demek zor olacak.

28 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu kendinize olan güveni bir miktar kaybettiğiniz bir gün olabilir. Derin duygular besliyorsunuz fakat karşılığını alamadığınız için sinirlenebiliyorsunuz. Kafanıza taktığınız konular, özel bazı sıkıntılarınız var. Haklısınız ama bilmeniz gereken bir şey var. Bir kısım sıkıntılarınızı da siz kendiniz oluşturuyorsunuz.

28 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi pazarlayın. Siz kim olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi iyi biliyorsunuz. Arkadaşlıklar olumlu devam edecek.

28 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>