Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kalbinin sesini dinliyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Bugün yaratıcı bir modda olabilirsiniz. Evde bir evcil hayvan projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Bir şeyler inşa etmek isterseniz, bazı marangozluk işlerine kalkışabilirsiniz. Doğanız gereği bir sanatçıysanız, biraz çizim veya grafik tasarım yapabilirsiniz. Ve eğer müzikle ilgilenen biriyseniz, müzik yapmaya veya dinlemeye başlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün ortaya çıkmasına ve hayata bakış açınızı aydınlatmasına izin verin.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Son birkaç güne hakim olan uyum ve armoni bugün bozulmaya yüz tutabilir. Örneğin ihtiyaçların, sevgilin veya yakın arkadaşlarınınkiyle uyuşmayabilir. Geleceğe yönelik küçük kaygılar insanların pozitif modunu bozabilir. Kısacası, tatmin kaynağı olarak duygusal armoni bugün pek işlemeyecek.Evinzi tepeden tırnağa temizleme isteği peydah olabilir. Dolapları ve rafları temizlerken geçmişi gözlerinizde canlandıran, unuttuğunuz objelerle karşılaşabilirsiniz. Bazıları hoşunuza giderken bazıları çok da hoş olmayabilir fakat ne olursa olsun şimdiyi ve geleceğinizi değiştirmek için geçmişinize bir bakmak faydanıza olacaktır. Günün sonunda içinizde güçlü bir şükran hissi uyanabilir ve yalnızca evinizin pırıl pırıl olmasından ileri gelmiyor!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çamaşırlarınızı yıkayın ve fırınınızı temizleyin. Evinizi temizlemek ve güzelleştirmek için bundan daha iyi bir zaman düşünülemez! Organize olmak en önemli unsur! Her şeyi ait olduğu yere koyarsanız onlara ihtiyaç duyduğunuzda aranmanıza gerek de kalmaz. Günün başında uzun bir şiste yapmak ve işleri hallettikçe bu listedeki maddelerin üzerini çizmek sizi inanılmaz derecede rahatlatacak.

30 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yengeç burcunda hareket ediyor. Güneş'in Uranüs ile yaptığı sert açı sebebiyle sabah saatlerinde beklenmedik maddi bir meseleyle karşılaşabilirsiniz. Bu haberinizin olmadığı bir borç da olabilir. Ayrıca sağlığınızı riske atacak hareketlerden de kaçınmalısınız. Ay-Neptün güzel açısının aktifleştiği akşam saatlerinde ise eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz de bir anda size sürprizler yapabilir.

30 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinliyorsun!Ay, öncü burç etkisinde! Yaratıcı çalışmalarını artık daha geniş kitlelere ulaştırma zamanının geldiğinin sen de farkındasın. İnternet üzerinden, çalışma yürüten ya da iletişim kuran Oğlak burçları için bugünlerde güzel ve verimli ortaklıklar oluşabilir. Kalbinin sesine kulak vermen olumlu gelişmelerinde başlangıcı olacak. Uzun zamandır birinden hoşlanıyorsan, bugün konuşma cesareti bulabilirsin. Kalbin aşka yeniden merhaba derken havalarda uçuyormuş gibi hissedeceksin. Ailevi bazı meselelerin sorumluluğunu almak, bir yandan gururunu okşarken bir yandan da endişelenmene neden olabilir.

30 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündelik yaşamınızla ilgili sizlerde karmaşıklık yapan durumları çözümleyebileceğiniz bir gün. Pratik fikirler bulabilir ve bunları yaşamınıza kolaylıkla adapte edebilirsiniz.

30 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği almanız gerekebilir. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

30 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara bütünsel bir çerçeveden yaklaşmak isteyerek ilerleyebilirsiniz. Özellikle partnerinizin bugünlerde sizi pek anlamadığı hissiyatına kapılabilirsiniz.

30 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

30 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi içgüdülerinize güvenin çünkü hangi yatırımların size en uygun olduğunu biliyorsunuz. Tavsiyeleri dinlemek her zaman iyidir, ancak tavsiyeleri uygulamadan önce daima gözünüz açık olmalı.

30 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde sevgi ve şefkate odaklanacağınız bir gün sizi bekliyor. Aile içi ortaklılarla açık bir gündesiniz. Evlenmek, evlilik teklif etmek, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak, ailedeki yaşlıları ziyaret etmek size iyi gelecektir. Aile geleneklerini korumak için üzerinize düşen görevi yerine getirmek istersiniz.

30 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

30 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızın desteği size çok iyi geliyor. Birçok konuyu onlar sayesinde çözümlüyorsunuz. İçerisinde yer alacağınız organizasyonlar, girdiğiniz kalabalık ortamlar size çok iyi gelecek. Eşiniz, partneriniz veya uzun süreliortağınızdan ciddi anlamda destek görecek, birlikte bir başarıya ulaşacaksınız.

30 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; Bir düşünce veya projeyi mükemmelleştirmek için uygun bir dönemdesin. Girişimlerinin hızlı ilerlememesi canını sıkmasın. Yakın çevrenle ilişkilerinde fazla baskıcı ve disiplinli davranıyor olabilirsin.  Finansal konuda ve romantik ilişkinde şanslı olduğun bir dönemdesin fakat ilişkinde biraz daha toleranslı olmaya bakmalısın.

30 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>