Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Net Konuşmalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda bugün, kendinizi ifade ederken daha dengeli bir tutum sergilemelisiniz. İlişkinize verdiğiniz önemi artırmanız gerekiyor; aksi halde durum karmaşıklaşabilir. Enerjiniz, mutluluğa ve huzura ulaşma şansınızı artıracak, bu potansiyeli iyi değerlendirin.

İş ve kariyer alanında, yeni girişimlere yönelme isteğiniz artacak. Mantıklı ve stratejik yaklaşımlar benimsemek, size fayda sağlayacaktır. İstenmeyen sorunlar ve sıkıntıların yavaş yavaş geride kalma olasılığı mevcut; bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

Bugün, finansal durumunuzda olası olumsuzlukları dikkate almanız önem taşıyor. Maddi açıdan sizi zorlayabilecek harcamalardan kaçınmalısınız. Dengeli bir yaklaşım benimsediğiniz sürece, sorun yaşamadan günü geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ortamında iyi anlaştığınız kişilerle sosyal ortamlarda aynı enerjiyi yakalamak mümkün olmayabilir. Birbirinizi daha iyi tanımak adına keskin kararlar almadan önce çevrenizin ve sizin beklentilerinin farklı olabileceğini hatırlayın. Zamanla gelişebilecek durumlar için şimdiki zamanı zorlaştıracak ifadelerden kaçının.

4 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcundakilere,hayatlarında disiplinlerini korumaları, hedeflerine odaklanmaları ve sabırlı olmaları önerilir. Aynı zamanda duygusal konularda kendilerine zaman ayırmaları ve sevdikleriyle iletişimlerini kuvvetlendirmeleri faydalı olacaktır. Kendinize güvenerek adımlarınızı atmaktan çekinmeyin ve içsel gücünüzü keşfedin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evin için almayı düşündüğün ancak bir türlü almaya fırsat bulamadığın eşyalar varsa, bunları almak için doğru bir günde olduğunu düşüneceksin. Eğitim hayatı devam eden kardeşin varsa, eğitimiyle yakından ilgilenmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, artık ilişkini bir adım öteye taşımak için partnerinle net konuşmalar yapmak isteyeceksin.

4 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Kariyerinizde yeni hedefler ve ilişkilerle önemli adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz, dikkatli ve diplomatik davranışlar sergilemelisiniz. Özellikle kadınlarla etkileşimde hassasiyet göstererek olumlu bağlantılar kurabilirsiniz. Hukuki konular ve danışmanlıklarla ilgilenerek profesyonel çözümler bulabilirsiniz. 

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yeni bir bakış açısı katabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendi gücünüzü elinize almanız gidişatı değiştirebilir. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinize zaman ayırın.

4 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediğiniz yatırıma direkt olarak girmek yerine dikkatli davranmalısınız. Somut edinim getireceğinden emin olmadığınız noktalarda çekimser kalmaya özen gösterin.

4 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herhangi bir sorunla karşılaşacak olsanız da kendinize güvenmeli ve üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Sınırları geride bırakmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamalısınız.

4 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, duygusal zekanız bugün yanınızda, ayrıca nesnelliğiniz de iyi durumda. Hedeflerinizi başarmak ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için, normalden daha fazla motive olmuş durumdasınız. Bu doğrultuda keskin düşünme ve akıl yürütme yeteneğinizi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bir hedefi göz önünde bulundurmak, bugün en iyi performansınızı sergilemenizi sağlıyor. Ancak, tutulmadan sonraki bu günde, ilerlemek için uygun bir zaman değil. Gün ilerledikçe, Merkür-Satürn etkisi kendinizi ifade etme konusunda açık kanallar bulmak için pek ideal değil. Aslında, başkalarının ikilemlerinin ortasında kalmış hissedebilirsiniz; bu, sorunları arabuluculuk yaparak çözmek veya aşırı düşünmek anlamına gelebilir. Sorumluluklarınıza odaklanmayı planlamak, daha huzurlu hissetmenizi sağlayacağı için mantıklı olsa da; bir konuda erken konuşmaktan kaçınmaya dikkat edin.

4 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir olay sende büyük değişime sebep oluyor. Kanatlarını aç ve ruhunu dinle. Kendine bazı şeyleri lütfen itiraf et artık. Bunların üstünü kapattıkça daha da mutsuz oluyorsun. Sessiz meditasyon yapabilir ya da ruhsal öğretilerle kendini yeniden keşfedebilirsin. Bir spor ya da yeni bir hobiye başlayabilirsin. Bu aralar yakın ilişkilerin oluyor. Başarılı olmak için kararlarını güzel ve dikkatlice tartman gerekebilir.

4 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

4 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızlar bugün sizi bugün kıskanç, kuşkucu ve kararsız bir insan yapacak. Bu kritik günü bir kırgınlık yaratmadan geçirirseniz sevinmelisiniz. Özel hayatınıza olan ilgisizliğiniz yüzünden sevgilinizden eleştiri alabilirsiniz. Tepki vermeden önce düşünmeniz gerekiyor. Mesleğinizde gösterdiğiniz yükselme hırsı tepki topluyor. Hırsınızda haklı olabilirsiniz, fakat bunu yaparken çevrenizdekileri kırdığınızı fark edin. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

4 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 03' 08" R
Ay
Yengeç
13° 50' 54" R
Merkür
Akrep
14° 15' 57" R
Venüs
Yay
06° 14' 32" R
Mars
Yengeç
25° 19' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 08"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>