Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Özgürlükçüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, olumsuz düşüncelerinizi birlikteliğinize yansıtmaktan kaçının. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Üstünüz olan kişilerle aranızda sorun varsa onu da kısa zaman içerisinde halletmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Süreç içerisinde tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinize çabaladığınız, oldurmaya çalıştığınız konularda sadece eleştiri duyuyorsanız yaptıklarınızı değil çevrenizi değiştirmelisiniz. Sıkı bağlar her zaman iyilik getirmeyebilir. Bir rüyadan uyanmışçasına gözünüzü açacak gerçeklerle yüzleşebilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer hedefinize odaklandığınız bu günlerde ilişkilerinizin kopmasını istemiyorsanız özellikle sinirlerinize hakim olmaya veya agresif insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Dış etkinlere kulaklarınızı kapatın. Sadece hedefinize odaklanmanız bu günlerde çok önemli..

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskılara boyun eğmek sana göre değil. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, sana üstünlük kuran kişilere karşı tavrını belli edebilirsin. İlişkisi olmayanlardansan, çevrendeki bir kişiye karşı hislerin olduğunu fark edebilirsin. Uzaklarda yaşayan bir arkadaşın varsa akşam saatlerinde uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştirebilirsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin dar oluşu, bir şeyler paylaşmaya ihtiyaç duyduğunuzda sizi zorlayabilir. Büyükleriniz ya da tecrübesine güvendiğiniz kişilerden bu konuda destek isteyebilirsiniz. İyi niyetle, iyi hedeflerle gayret gösterdiğiniz her şeyin iyi bir karşılığı vardır. 

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan rahat ve keyifli bir gün başlıyor. Kendinizi düşüncelerinizle ortaya koyabilir, yakın çevrenizle ilişkilerde olumlu paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilere yansıyan olumlu diyaloglar söz konusu. Yolculuklar, işle ilgili anlaşmalara dikkat çeken gelişmeler beklediğiniz fırsatları getirecektir. Alacağınız haberler size moral verecek.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha ön planda hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilir uzun süreli planlar yapabilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güvenmen gereken bir gün olacak bugün. Yapmak istediğin şeyler için hazırlıklar yapabilir veya anlatmak istediğin konular için kendini hazırlayabilirsin. Çevrendeki insanlara kendini ifade edebilmen ve kontrolü ele alman gerekecek bugün.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi rahat hissetmelisiniz. Eğlenceli yönünüzü ifade etme konusunda kendinizi biraz daha özgür hissedersiniz. Yeni olasılıkları değerlendirdikçe bakış açınız değişir. Romantik ya da duygusal yaşamınızda sürprizler olabilir ya da açık ve net bir tartışma ön planda olabilir. Hobilerinize, boş zamanlarınıza ve ilişkilerinize yönelik yeni yöntemler veya yaklaşımlar için iyi bir zaman olabilir. Ne kadar çok eğlenirseniz, rahatlarsanız ve keyif alırsanız, düşünceleriniz o kadar yaratıcı olur. Yaratıcı önseziler bir araya gelir ve güzel fikirler oluşur.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin yüksek olduğu fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranmayın.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda, gündelik hayat veya sağlıkla ilgili konularda yanlış anlaşılmalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün duygusal değişime açık olduğunuz halde dikkat çekmeyebilirsiniz. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>