Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hız Kazanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak fazlasıyla enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Genel olarak her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Huzur ve mutluluk çok uzağınızda olmayacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçının. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermek istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda pek sorun yaşanmayacak. İstediklerinize adım adım yaklaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kardeşleriniz ya da yakınlarınızla olan ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Aranızdaki bağın sağlam olması noktasında herkesin emek vermesi gereken bir şeyler olabilir. Bu emekte kendi payınıza düşeni görmek ve uygulamak için, davranış ve sözlerinizin neler getirdiğine odaklanın; özeleştiri her şeyi dönüştürebilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcuna mensup olanlar bugün pratik ve kararlı bir tutum sergileyebilirler. Kendinize belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için sabırlı olmalı ve adımlarınızı sağlam bir şekilde atmalısınız. Bugün, çevrenizdeki insanların desteğini alabilir ve işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmek için ayrıca sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz. Umarım bugün sizin için verimli ve keyifli geçer.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüğün rüyalardan farklı anlamlar çıkarabilirsin. Sürekli arkadaşlarınla vakit geçirmen, ailen tarafından eleştirilmene neden olabilir. Görüşmediğin, uzun süredir iletişim halinde olmadığın kişileri sosyal medya hesabından takipten çıkarabilirsin. Kendi işi olan bir Oğlak burcuysan, çalışmalarında ve projelerinde hız kazanabilirsin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolün sizden çıktığı konularda teslimiyet ve yüzleşme yaşayabilirsiniz. Suistimal edilen değerler ve sizi yanıltan kişiler, yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilir. Psikolojik yorgunluk ve ihtiyaçlarınızı dinleme gerekliliği ön plana çıkarken, eski neşenin yerine yenisini koymak için adımlar atabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki saatlerde bazı zorlanmalar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere ayrıca dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündüz saatlerinde neşeli olduğunuz için her işinizi bir çırpıda halletmek gibi bir niyetle işlerinize girişebilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün havada bir yanlış anlaşılma dalgası olabilir. Bazı şeylerin ters gitmesi, insanlarla fikir ayrılığına düşmen ve ortamın gerilmesi seni biraz yorabilir. Sözlerine ve hareketlerine dikkat etmen gerekecek bugün.

30 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün hayatınızdaki sorunlu alanları tespit edebilir ve ardından hayal kırıklıklarını gidermeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Zihniniz özellikle verimlidir ve başkalarına tavsiyeleriniz veya bilgileriniz yoluyla yardımcı olmak için iyi bir konumdasınız. Şimdi sözlerinizle başkalarını besliyor olabilirsiniz. Ortalığı toparlamak için duygusal olarak hazır ve donanımlısınız. Şimdi bir sorun üzerinde çalışmanız harika bir şekilde güçlendirici duygulara yol açabilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak, bugün para ve kazançlarınız gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve bütçenizi planlamalısınız. Çalışma hayatınız ve gündelik uğraşlarınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüzün şahane geçmesini dilerim.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Siz, tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için de, tartışma yaratmak istemeyeceksiniz. Meraklı bakışlara hedef olacaksınız.

30 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>