Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İtiraf Duyuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Birlikte olduğunuz kişinin gözü ve kulağı sizin üzerinizde olabilir. Etkin yaklaşımlarınız sayesinde mutluluğa ve huzura ulaşmanız hiç de zor olmayacaktır. Dilediğiniz gibi hareket edebileceğiniz bugün içerisinde kendinizi daha rahat ve net ifade etme şansınız var. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Araştırmacı kimliğinizi ön planda tutabilir ve gözlem gücünüzden de yarar sağlayabilirsiniz. Çalışmalarınızı nasıl ilerletmeniz gerektiğine net olarak karar verebileceğiniz bir gün. İçinde bulunduğunuz şartları lehinize çeviremiyorsanız, şartlara uygun adımlar atmaktan da geri kalmayacaksınız. Herhangi bir sorun yaşamadan günü tamamlama ihtimaliniz var.

Para harcama konusunda abartılı etkiler alıyorsunuz ve bu da ister istemez sorun ve sıkıntı yaşayabileceğiniz anlamına gelmekte. Kişisel çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmeniz gereken bir gün. Terslikler mutlaka karşınıza çıkacaktır ancak kararlı olduğunuz sürece hiçbir şeyin sizi engellemeyeceğini de kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayı kapatmaya hazırlanırken bazı değerlendirme ve planlar yapabilirsiniz. Edindiğiniz tecrübelerin sizi başkalaştırması, yönünüzü değiştirmesi bu planlara yansıyabilir. Hayatınızı yaşamayı yeniden tanımlayabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcu bugün, kariyer alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizihayatınızda daha fazla göstereceğiniz ve başarılı olacağınız bir gün olabilir. Dikkatinizi detaylara vermekte fayda var, önemli kararlar almadan önce olayları iyice değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün mantıklı ve disiplinli adımlar atarak hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne kadar yorgun olsan da hiçbir organizasyonu ve daveti kaçırmak istemeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, alacağın aşk itirafı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin. Ev değiştirme yahut evde değişiklikler yapma planlarını devreye sokacaksın. Mide ağrılarına dikkat!

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İfadelerinizin ve ikna gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. İnsanları çevrenizde toplamak, ortak bir adım atmak ve ses getirecek işler yapmak adına bu etkiyi doğru kullanmaya gayret etmelisiniz. Amacınızın üzüm yemek olduğunu gösterdiğinizde ve bunda samimi olduğunuzda, bağcılarla olan ilişkiniz güçlenecektir. 

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün cüzdanınızı ilgilendiren maddi konularla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendiniz için yeni deneyimlerde bulunmak sizi yenileyebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sorumlu olduğunuz işlere yeni bir yön kazandırabilir. Gün içinde parasal konularda ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar romantik yaklaşımlar yerine aksiyon almak için oldukça uygun bir gün. Hareket, spor gibi durumlar size iyi gelebilir. Kendinizi dışarı atın.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni hedefler koymak için iyi bir gün. İlerisini düşünerek hareket etmek sana daha güzel getiriler verebilir. O yüzden geleceğini göz önünde bulundurarak kararlar almakta fayda var bugün.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kişisel ilgi alanlarınızı ve sosyal yükümlülüklerinizi görev ve sorumluluklarınızla dengelemenize yardımcı oluyor. Bunları yalnızca dengelemek için değil aynı zamanda harmanlamak için de iyi bir konumdasınız. Şu anda yaptığınız şeyden keyif alıyorsunuz. Sonuç olarak çok ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayrıca ne demek istediğinizi iletmek ve etkili bir şekilde iletişim kurmak için mükemmel bir konumdasınız. İş ve görevler daha keyifli olabilir ve bu, elinizden gelenin en iyisini yapma arzunuzu ortaya çıkarır.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinizde farklı konularda yoğunlaşmalı adımlarınızı sakin atmalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlarınız gündeme gelebilir, harcamalara dikkat. Ancak çalışma hayatı, gündelik hayat uğraşlarınız ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Dinlenmelisiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>