Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlk Adımlar Atılıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızda bugün, birlikteliğinizi ilgilendiren konularda olumlu etkiler alıyorsunuz. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelme şansınız yüksek. Daha huzurlu ve mutlu hissetmenizi sağlayacak bir gündesiniz; bu fırsatları iyi değerlendirin.

İş yaşamınızda bugün, çabalarınıza devam edecek ve sorumluluklarınızdan kaçmayacaksınız. Zorlanacak olsanız da, üstesinden gelme yeteneğine sahipsiniz. Biraz daha sabırlı ve temkinli olmanız, bu süreçte size avantaj sağlayacaktır.

Bugün, maddi hedeflerinize ulaşmak için dikkatli adımlar atmalısınız. Gereksiz harcamalar, mali durumunuzu daha da zorlaştırabilir. Daha tutumlu bir yaklaşım benimsemek, finansal sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda düzenlemeler yaparak verimliliğinizi artırabilirsiniz. Yaşantınızı planlamak, sorumluluklarınızı belirlemek yeni hafta daha güçlü girmenizi sağlayabilir. Evinizde zaman geçirmek, bir kayıp değildir; bu düşünceden uzaklaşacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunun içinizde bulunan disiplin ve kararlılık enerjisini ortaya çıkarmanız gereken bir gün olabilir. Bugün, hedeflerinize daha yakın olmak için çalışmalarınıza odaklanabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı olmak, başarıya giden yolda size yardımcı olacaktır. Belki bazı sorumlulukları üstleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz, ancak bunun sizi olgunlaştıracağını ve güçlendireceğini unutmayın. İyi bir denge sağlayarak hemhem de özel hayatınızda başarılı olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisinde problem olan bir Oğlak burcuysan, “inceldiği yerden kopsun”, diyebilirsin. İş arıyorsan, uzun zamandır takipçisi olduğun bir şirket ile ilk görüşmeleri yapabilirsin. Bu durum seni fazlasıyla heyecanlandırabilir. Fiziksel anlamda kendini daha çekici görmek, aynalara şevkle bakmak için spora yazılabilirsin.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk aldığınız konuların riske dönüşmemesi için iyi bir planlama yapmalısınız. Bugün zamanı ve imkanları daha verimli şekilde kullandığınızda endişelerinizin yersiz olduğunu görebilirsiniz. Ertelediğiniz bir işlem ya da görüşme hakkında ne düşündüğünüzü, ne hissettiğinizi kendinize itiraf edin.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan sizi test eden durumlar söz konusu olabilir özellikle aşırı gurur yaptığınız bir durum nedeniyle bazı sıkıntılar, endişeler yaşayabilirsiniz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda yeni bir yatırım anlaşma ya da sözleşmeler gündeme gelebilir. Birtakım sorunlarınızı aşmak kişisel zeka ve arzularınıza kalacak.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanların üstesinden gelmekte zorlanabileceği sıkıntılarla karşılaşacaksınız ancak üstesinden gelmeniz çok da zor olmayacaktır. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün ağ kurma ve öğrenme yoluyla büyük değer taşıyan bir şey öğrenebilirsiniz. Güzel Venüs, yöneticiniz Satürn ile uyum içinde olduğundan, insanlar sizi güvenilir ve değerli birisi olarak görüyor ve bu nitelikleriniz için takdir ediyor! Diğerleri, alışılmıştan daha yardımcı görünmekte ve işleri halletmeye istekli. Paylaşılan etkinlikler son derece verimli olabilir. Okuma, öğrenme veya çalışma konusunda kişisel bir keyif yaşayabilirsiniz; daha yapıcı olanlar her zaman daha iyidir! Projeleriniz için bir motivasyon patlaması hissedebilirsiniz. İlgi alanlarınız çok ancak zamanınız sınırlı. Aslında, enerjinizi dağıtmak yerine tek bir özel şeye odaklanmak için harika bir zaman. Bugün başarının anahtarı, sabırlı olma yeteneğinizi kullanmak. Bir arkadaş veyaarkadaşıyla yapacağınız yapıcı bir sohbet, önemli hale gelebilir ve birçok şeyi netleştirebilir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün cömert, profesyonel, sorumluluk sahibi, pratik bir insansın. Başarılı bir zamanlama ile büyük fırsatlar yakalıyorsun. Sana sunulan fırsatları güvenerek kabul et. Evren seni kucaklıyor, tuttuğunun altın olması var bugün. Çevrene karşı enerjini, sabrını ve iradeni lütfen iyi kullan. Yaşantına karşı dengeli ve ılımlı olursan bütün isteklerin gerçekleşebilir.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yaşamsal konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak istiyorsanız, buna uygun adımlar atmanız gerekiyor. Sorunlar yavaş yavaş geride kalacak; ancak bunun için sabırlı olmanız önem taşıyor. Doğru bildiğiniz yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edin.

5 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin işlerinin yoğun olması belki de yalnız kalmanıza ve öfkelenmenize neden olabilir. Ama biraz anlayışlı olmanız gerektiğini siz de kabul etmelisiniz. Bugünlerde işinize gösterdiğiniz aşırı reaksiyon, sizin sabırsız ve alıngan bir yapıya sahip olmanızı ve olayları yüzünüze gözünüze bulaştırmanızı sağlıyor. Aşırı, sert ve makul olmayan davranışlardan kaçınarak, uyum sağlayabilmek için uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

5 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 03' 08" R
Ay
Yengeç
13° 50' 54" R
Merkür
Akrep
14° 15' 57" R
Venüs
Yay
06° 14' 32" R
Mars
Yengeç
25° 19' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 08"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>