Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Birikimlerini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, genel olarak kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Hoşunuza gidebilecek bazı etkiler alacaksınız. Bakış açınızdaki değişim ile beraberhayatınızı yeniden yönlendirme şansınız var. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik her şeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklediğiniz karşılığı göremediğinizde moralinizi bozmamalısınız. Birilerinin sizi desteklemesinden önce sizin kendinizi desteklemeniz daha önemlidir. Takip edilmeme dürtüsünü bir hırsa dönüştürmemen, ilişkilerinizi ve hedeflerinizi zedelememelisiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeye başlıyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Nerede hangi adımı atabileceğinize karar verdiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Değerleri yeniden gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ev arayan Oğlak burcuysan, istediğin evini çok yakında bulabilirsin. Birikiminin tamamını bu evde kullanma konusunda ikilimler yaşayabilirsin. Çocuğu olan Oğlak burcuysan, çocuğunun zekâsını geliştirecek etkinlikler yapmak isteyebilirsin. Çocuğunun gelişimine her şeyden çok önem veriyorsun.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili bazı konular yeniden gündeminize gelebilir. Ne yapmanız gerektiğini bulmak için acele etmeyin. Hayatınızda kalması gereken, bunun gereklerine göre hareket edebilir. Eğer bir çaba görmüyorsanız burada hırs yapmanıza gerek yoktur.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlar ve gruplar içinde daha hareketli ve aktif bir gün olabilir. Gelecekle ilgili beklentilerinizi de değiştirebilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda açılımlarınızı yaparken dikkatli olmaya devam etmeniz gerekiyor. İnsanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilir özellikle işte iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün stresli bir gün olabilir senin için. İlgilenmen gereken birden fazla konu olabilir. Bütün bunlara zaman ayırmak için kendini yorabilirsin. Ancak günün sonunda sevdiğin kişilerle keyifli vakitler geçirebilirsin. O yüzden enerjini günün sonuna saklamalısın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün daha güçlü bir sese sahipsiniz, duyulma ve anlaşılma ihtimaliniz daha yüksek. Gün, arkadaşlarınızla bağlantı kurmak veya fikirlerinizi paylaşmak ve katkıda bulunmak için iyi bir enerji barındırıyor. Kendiniz için istediklerinizi kendinize çekmek ve belki de her zamankinden daha fazla olasılık görmek için kelimelerin gücünü kullanabilirsiniz. Sorun çözme, sosyalleşme ve yaratıcı çalışma artık gelişebilir. Bugünlerde kendi başınıza çalışıyorsunuz ve kararlar almaktan hoşlanıyorsunuz ancak olumlu geri bildirimler harika hissettirebilir ve motivasyon seviyenizi daha da artırabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diplomatik yapınızla çalışma arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, ince esprili zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz. Güvenli ortamların arayışı içinde olmanız, uygun bir davranış şekli.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin mutluluğu açısından düşünsel paylaşımları da ihmal etmemeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz insan da en az sizin kadar entelektüel paylaşım ihtiyacında, meraklanmayın. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>