Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şüphecisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. İlişkinizdeki problemleri çözüme kavuşturmak için harekete geçmelisiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Daha kontrollü ve sabırlı olmalısınız. Enerjiniz yüksek ve bu da hata yapabileceğiniz anlamına geliyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanıza takılan ya da yardım istediğiniz durumlar hakkında ailenizden birilerinin öneride bulunması işinizi kolaylaştırabilir. Yükünüzü paylaşacak insanlara sahip olmanın getirdiği özgüven sizi rahatlatacaktır. Parasal konularla ilgili haberler alabilirsiniz, başvurularınız olumlu neticelenebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün kendinizi istikrarlı ve disiplinli hissedeceksiniz. Planlarınızı adım adım uygulamak konusunda kararlı olacak ve hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizde ciddiyet ve sorumluluk duygusu ön planda olacak. Bugün kariyer hayatınızla ilgili önemli adımlar atabilir, işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket edeceksiniz. Kişisel gelişiminiz için yeni hedefler belirlemek için de uygun bir gün olabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne kadar yorgun olsan da hiçbir organizasyonu ve daveti kaçırmak istemeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, alacağın aşk itirafı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin. Ev değiştirme yahut evde değişiklikler yapma planlarını devreye sokacaksın. Uzak mesafeli bir ilişki içerisindeysen partnerinin bazı tavırları senden bir şeyler sakladığı konusundaki şüphelerini tetikleyebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuz tecrübeler yaşamak size pes etme düşüncesi vermez ama daha sert köşelere sahip olmanıza neden olabilir. Bu sert köşeleri törpülemek, bir şans daha tanırken daha yapıcı ve iyimser olmanıza yardım edecektir. Sadakate verdiğiniz önemin ve değerin karşılığını bulacağınız bir gündesiniz.  

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Annenizle ilgili işleri göz ardı etmemelisiniz. Aşkta gelişmeler söz konusu. Bazı konularda değişimler söz konusu olabilir. Sonuç size daha olumlu dönebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreç başlıyor. Bazı problemlere göğüs germeye cesaret ettiğiniz taktirde aşkta romantizm odaklı olabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir şey öğrenmek isteyebilirsin bugün. Öğrenmek istediğin konuyu takıntı haline bile getirebilirsin. Bugün tek bir şeye odaklanmak isteyebilirsin. Ancak hayatının diğer alanlarında da atman gereken adımlar olabilir, o yüzden kendini kapatmamalısın.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, deneyimlerinizi genişletmeniz ve başkalarını etkilemeniz için fırsatlar getiriyor, sevgili Oğlak. İlginç bağlantıları geliştirmek veya kurmak için iyi bir zaman. Rutini veya öğrenme çabalarını bozan aktiviteler çok hoş karşılanabilir veya sizi ilginç insanlarla tanıştırabilir. Bakış açınız güçlü, olumlu şekillerde değişiyor ve fikirlerinizi ve amaçlarınızı başkalarıyla paylaşmaya daha fazla ilgi duyuyorsunuz. Gün ilerledikçe, ışık enerjisi sizinle birlikte hoş bir özgürlük duygusunun tadını çıkarmak için. Yeni bir şey denemeye hazırsınız. Artık yararlı bir amaca hizmet etmeyen eski davranışları fark edebilir ve onları geride bırakabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her konuda mantıklı olmanızdan dolayı, bugün birçok dostunuzdan davet alabilirsiniz. Sizi farklı kılan sadeliğinizle, gireceğiniz ortamlara yeni bir sunuş getireceksiniz. Arkadaşlarınız arasında farkınız var, biliyorsunuz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat, sağlık konularına odaklanabilirsiniz. Ancak tatil, eğlence, çocuk, hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>