Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Biraz daha yapıcı yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. İlişkinize verecek olduğunuz değerin her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın. Duygularınızdan net olarak yararlanmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak zorluk yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Aceleci davranmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Parasal konularda daha farklı fikirlerin etkisiyle hareket etmek isteyeceksiniz. Hayata geçirmek istediğiniz planlamalar doğrultusunda hareket ederken biraz olsun dikkatli olmaya çalışmalısınız. Doğru harcamalar ve birikimler, ilerleyen günlerde rahat nefes almanızı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel değişim düşünceleriniz olabilir. Bunların kabul görmesi, işe yaraması konusundaki endişelerinizi işin uzmanı olan kişilerle görüşmelisiniz. Belli bir düşüncede yaşayan, farklı konularla ya da normlarla ilgilenmeyen kişilerden göreceğiniz tek şey daha fazla kaygı sebebi olabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adil davranmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi nazik ve anlayışlı bir şekilde sürdürmeye özen gösterin. Bugün uyumlu ve huzurlu ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla uyum içinde çalışabilirsiniz. Özellikle ortaklı işlerde başarılı olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Gününü iyi planlayarak tüm işlerini halletmek istiyorsun. Evindeki eksikleri tamlamak için alışverişe çıkabilirsin. Bugünyerinde hiç beklemediğin olaylara şahitlik edebilirsin. Çalıştığın kurumda mevki sahibi olan kişiler işten ayrılabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğuntakviminize dinlenme ve sosyalleşme zamanı da eklemelisiniz. Yeni aktiviteler, yeni insanlar ve yeni hedefler kendinizi yenilemenize yardımcı olabilir. Duygusal ve sosyal etkileşimlere açık olun, tatil ve projeler gibi planlar yaparak hayatınıza renk katabilirsiniz.  

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar için uygun bir gündesiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi net ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Aniden sinirlenebilir ve söylemek istedikleriniz yerine istemediklerinizi söyleyebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara destek olmak senin de enerjini yükseltecek. Bugün yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olabilir veya kendi sevdiklerin için düşünceli hareketler yapabilirsin. İnsanlarla daha güzel vakit geçirmen sana çok daha iyi yansıyacak.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün problemleri yaratıcı bir şekilde çözmek için iyi bir enerji sizinle, sevgili Terazi. İnsanların bakış açınızı anlamalarına yardımcı olmak konusunda heyecanlı olabilirsiniz veya sağlıklı bir tartışmaya hazır olabilirsiniz ve muhtemelen bazı muhteşem noktalar ortaya koyacaksınız. Aynı zamanda ilgi çekici veya ruhsal aktiviteler arıyorsunuz. Bugünün enerjileri öncelikle istikrarlı. Hayatınızdaki insanlardan destek alıyor olabilirsiniz veya işiniz, rutinleriniz hoş bir şekilde ilgi çekici gelebilir. Hedeflerinizi takip etmek tatmin edici olabilir. Sizi motive eden önemli bir an yaşayabilirsiniz. Gerçek bir kayıp veya hayal kırıklığı hissetmeden yenilikçi ve ilerici düşünceyi pratik düşüncelerle birleştirme konusunda nadir bir yetenek vardır.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz sevgili teraziler. İstemediğiniz sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz. Uyumlu olmaya çalışmaktan ziyade gerektiğinde ‘hayır’ diyebilmeyi öğrenmelisiniz. Bu kadar adaletli olmaya çalışmanız sizi yıpratıyor. Sağlık konuları gündemde olabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık, özel hayatınızla ilgili gelişmeler sosyal çevrenizden dolayı bazı sorunları ortaya çıkarabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seyahat planları yapmanız gerekirken, siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için, zemini oluşturmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 39' 37" R
Ay
Balık
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
12° 52' 08" R
Venüs
Terazi
22° 37' 42" R
Mars
Yengeç
07° 12' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 31' 46" R
Satürn
Balık
15° 21' 09"
Uranüs
Boğa
27° 09' 27"
Neptün
Balık
28° 37' 27"
Plüton
Oğlak
29° 47' 13"
Chiron
Koç
22° 25' 03"
Lilith
Terazi
08° 49' 29"
True Node
Koç
06° 37' 44"
Son Güncelleme : 17/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>