Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tarzın Konusunda Daha Cesursun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Terazi burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, duygularınızı ifade ederken bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sorunların sona ermesini arzuluyorsanız, bu doğrultuda adımlar atmanız gerekmekte. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali oldukça yüksek; bu fırsatı iyi değerlendirin.

Bugün,ve kariyer alanında istenmeyen sorunlarla karşılaşma olasılığınız var; ancak bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Doğru ve dengeli adımlar atabileceğiniz bir süreçte bulunuyorsunuz. Çekimserliğinizi bir an önce aşmaya çalışmalısınız.

Bugün, parasal konuları daha yakından takip etme fırsatınız bulunmakta. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var, ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyuyorsunuz. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan bazı teklifler alabilirsiniz. Size doğrudan yönetilen bir durumdan ziyade şahit olduğunuz durumlar da bir karar almanızı kolaylaştırabilir. Aklınızda bir şey varsa, onun gerekleri için uğraş vermelisiniz.

27 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim becerileriniz bugün ön planda olacak. Duygularınızı daha net ifade edebilecek, çevrenizle daha iyi iletişim kurabileceksiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmanız iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

27 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın kıyafetlere arkadaşların kötü yorumda bulunmasına aldırış etmiyorsun. Tarzını yansıttığını düşündüğün kıyafetleri giymekte cesur davranabilirsin. Kendine has bir giyim stilin olabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilinin alakası olamayan konulara dahil olmasından sende dolaylı olarak etkileniyorsun.

27 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, esnek kalmaya çalışın. Söylenenleri iki kez dinleyin, anlamadığınız noktaları sorgulamaktan çekinmeyin. Detayları gözden kaçırmadan anlaşmalara odaklanın.

27 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayacağınız bir gündesiniz. Planladığınız işlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Gün içinde duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir.

27 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda çevrenize davranışlarınızda iyileşme görülebilir. Durup dengeyi nasıl kurmak istediğinize dair düşünmeye ihtiyacınız var.

27 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir sıralama yaparak ilerlemek hem işlerinizi daha hızlı tamamlamanızı hem de dikkatinizin dağılmamasını sağlayacaktır. Emin olamadığınız durumlarda çevrenizden destek alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlar yaşamamak adına beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmenizde fayda var.

27 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün başkalarının gözden kaçırdığı şeyleri, görme konusunda harika bir pozisyonda olabilirsin. Sohbetler ya da derin düşünceler, heyecan verici keşifler ortaya çıkarabilir. Ayrıca bugün, Merkür burcuna giriyor ve 13 Ekim'e kadar burada kalacak. Bu dönemde daha meşgul, ilgili ve aktif olacaksın. Sözcüklerin her zamankinden daha fazla etkiye sahip olacak ve kararlar daha kolay ve spontane bir şekilde alınacak. Merkür senin yanında olduğu için, karar verme yeteneğinde, farkındalığında ve merakında bir iyileşme yaşayabilirsin ve planların hakkında konuşmaya daha fazla ilgi duyabilirsin. Yine de zihinsel olarak kendi yolundan gitmeye meyilli olduğun için, daha fazla önemli kararlar alma eğiliminde olacaksın. Bu dönem, istediğin şeyleri kendine çekmek için, kelimelerin gücünü en verimli şekilde kullanabileceğin bir zaman.

27 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerde bulunuyorsun bugün. Kararlarını dikkatlice al. Eğer istersen bugün kanatlarını açarak uçabilirsin, lütfen yeteneklerinin farkına var. Bağımsızlık ve yaratıcılığını savun. Evrenden sana doğru parlak yeni fikirler ve ilham geliyor. Görmezden geldiğin bir durum hakkındaki gerçeği artık gör. Zorlu başlangıçlar sana başarı getirecek bunu unutma. Sana danışılan konularla ilgili kararları adil olarak vermelisin.

27 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

27 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyal çevre ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sarsıldığını düşündüğünüz ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor gibi, rahat olun. İlişkiye yönelik dış değerlendirmeleri belli bir çizgide tutabilir, günlük sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçerseniz mutluluk var. Bugün çalışmalarınızı pek de büyük bir istekle sürdüreceğiniz söylenemez. Daha başka istekler içinde bulunabilirsiniz. Şartlarınızı çok fazla zorlamayın. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

27 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>