Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güzel Karşılaşmalar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Terazi burcu bugün, aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Birlikteliğinize verdiğiniz değeri açıkça ifade etmeniz önemli. Olumsuzluklara takılmadan, geleceğe odaklanmalısınız. Her şeyin daha iyiye gitme potansiyeli taşıdığı bir dönemdesiniz.

İş ve kariyer alanında, bugün daha iyi bir sürece adım atıyorsunuz. İstediklerinizi elde etme şansınız oldukça yüksek. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız; bu, kariyerinizdeki ilerlemeyi destekleyecektir.

Bugün, parasal konularda etkinlik gösterme olasılığınız yüksek. İstediğinize ulaşma konusunda başarılı olacaksınız; ancak bunun için biraz daha mücadele etmeniz gerekmekte. Elinize geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizi ve insanlarda bıraktınız etkiyi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi motive edecek, odaklanmanızı sağlayacak gelişmeler üzerine düşünebilirsiniz. Hatalardan ders çıkarmak sizi iyi hissettirecektir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için iletişim konularına odaklanmanız gerekebilir. Bugün etrafınızdaki insanlarla anlaşmazlıkları çözmek ve iletişimi güçlendirmek önemli olabilir. Duygusal dengeyi korumak da bugün önemli olacak. Kendinize zaman ayırarak duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanabilir ve iç huzuru bulabilirsiniz. Aynı zamandave kariyer hayatınızda da yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün diğer kişilerle olan ilişkilerinizi dengelemek ve uyum içinde çalışmak önem kazanacak.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yükseköğrenim gören bir Terazi burcuysan önüne değerlendirebileceğin fırsatların çıkması seni mutlu edebilir. Uzun zamandır karşılaşmadığın eski sevgilin ile karşılaşmak bazı duyguları tekrar hissetmene neden olabilir. Ona akşam sosyal medya üzerinden mesaj atıyorsun. Heyecanlı ve erken uyuyamayacağın bir akşam olabilir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı sadece hayatınıza aldıklarınızla değil, hayatınızdan çıkardıklarınızla da korursunuz. Zararlı alışkanlıklar, bilinçli alınmayan ilaç ya da takviyelerden uzak durmalısınız. Çevrenizin, işinizin, yaşam alışkanlıklarınızın ya da hayatınızdaki insanların sizi neye sürüklediğini iyi anlamalısınız.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklar ve uzaklara gitme hayallerinize biraz ara verip elinizdeki işleri tamamlamaya başlayacaksınız. Sezgileriniz kadar hassasiyetleriniz de artabilir. İşle ilgili konularda evhamlı davranma eğilimindesiniz. Ufak detayların önemli olduğu çalışmalarınızda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Titizliğiniz dikkat çekecek.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatla alış verişinizde merak ettiğiniz ve size iyi gelmeyen noktaları düşünmek ve daha derin kararlar almak için uygun bir gündesiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın anlaşılmadığından yakınabilirsiniz. Neyi nasıl ifade ettiğinizi, neler beklediğinizi ve nasıl bir ilişkide olduğunuzu düşünmelisiniz. Üçgen boşluğu kareyle doldurmayacağınızı bilirseniz aldığınız şekli ve bunun gereklerini daha iyi anlayabilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün geçmiş bir meseleye mesafeli yaklaşmanız, ileriye adım atmanıza yardımcı olabilir. Gizli bir konuyu açığa çıkararak rahatlama hissi yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda güçlü bir çekim gücü var ve samimi sohbetler size ilham verebilir. Sahne arkasında yeni fırsatlar belirebilir. Neyse ki fikirler ve iletişimler iyi ilerliyor. Hayal gücünüz birçok yönden ödüllendirici olabilir ancak gün ilerledikçe işler biraz bulanıklaşabilir. İnanmak istediğiniz şeyle gerçek olanı ayırt etmek zor olabilir. Bu durum, her zaman net cevaplara sahip olamayacağınızı ve aslında bunlara her zaman ihtiyaç duymadığınızı hatırlatır. Kaotik veya bozulmuş bir rutin dikkat dağıtıcı olabilir ancak bu durumun sonucunda zihninizin aldığı sapma aydınlatıcı olabilir. Yine de yanlış iletişime dikkat etmek önemlidir ve ihtiyatlı olmak gerekebilir. Olumlu olarak, yeni bir fikirle heyecan verici bir ilham alabilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün senin için bir kutlama var. Bu bir düğün, mezuniyet ya da doğum haberi olabilir. Daha çok eğlenmeye ihtiyacın var bugün. Adil ve uygun kararlar vermelisin. Aslında doğru bildiğini yapıyorsun çünkü sen adaletin burcusun. İnançlarını savun her daim adaletli ol. Başarılı zamanlar geçiriyorsun bugünlerde. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul etmelisin. Çünkü everen sana cömert davranıyor bu aralar. Adeta tuttuğun altın oluyor.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınızda veya aile hayatınızda hareketli bir gün olabilir ve tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi. Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Bugün sezgilerinize güvenebilir, işinizle ilgili yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Girişimde bulunmasanız bile geleceğe yönelik programlar tasarlayabilir ve harekete geçmek için gereken çalışmayı yapabilirsiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın.

25 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>