Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Netlik Kazandırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk hayatınızda duygusal bir soğukluk hissedebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmalısınız. Sorunları en kısa sürede çözmek, ilişkinizin sağlığı açısından büyük önem taşıyor. İletişimi güçlendirmek, bu süreçte faydalı olacaktır.

Terazi burcu bugün,ve kariyer hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu zorlukların üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almanız için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Mücadele etmeye devam etmek, size başarıyı getirecektir; motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.

Bugün, maddi kaynaklarınızı yönetirken daha dengeli olmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların sona ermesini istiyorsanız, elinize geçen maddi gücü en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Finansal kararlarınızı dikkatlice alarak, geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali durumunuzu iyileştirmek ve güvenliğinizi artırmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Eğitim ve bilgi edinme konularında kendinizi geliştirmek için somut adımlar atabilirsiniz. Finansal hataların tekrarlanmaması bugün yeni fırsatlar ve alışkanlıklar üzerinde durmalısınız.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uzlaşmacı olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla empati kurarak iletişimde sorun yaşamayacak, ortak noktalarınıza odaklanacaksınız. İş hayatınızda ise detaylara dikkat etmeniz gerekebilir, planladığınız projelerde titizlikle ilerlemelisiniz. Jüpiter'in desteğiyle şanslı ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda da daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarının muzip şakasına maruz kalabilirsin. Ekip arkadaşların ile iyi bir ortama sahip olman birçok avantajı beraberinde getiriyor. İlişki durumunun karışık olmasına bir netlik kazandırmak istiyorsun. Onunla mesajlaşırken bu konuyu açabilirsin. Ertesi güne randevulaşarak onunla bu konuyu yüz yüze konuşmayı teklif ediyorsun.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali durumunuzu iyileştirmek ve güvenliğinizi artırmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Eğitim ve bilgi edinme konularında kendinizi geliştirmek için somut adımlar atabilirsiniz. Finansal hataların tekrarlanmaması bugün yeni fırsatlar ve alışkanlıklar üzerinde durmalısınız.  

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlar içinde kendinizi daha hareketli ve dışa dönük bulabilirsiniz. Gelecek yönünde pozitif duygular söz konusu.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Partnerinizden de gelebilecek bir problem gergin hissetmenize sebep olabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hiç düşünmeden içinde yer aldığınız işler size sonrasında üzerinde çok düşüneceğiniz durumlar yaşatabilir. Ne düşüneceğinizi sizin belirleyeceğiniz bir sistem kurmaya çalışmalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizi gereksiz işlerle vakit kaybetmekten koruyabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, Ay bugün sosyal evinizde ilerleyerek arkadaşlıklarınıza veya mutluluk ve keyif ile ilgili hedeflerinize odaklanmanızı teşvik ediyor. Ancak, bugünün enerjileri bir başka düzeyde sizi, sorumluluklarınız ve hedeflerinizle ilgili daha fazla endişelendirebilir. Ayrıca, Venüs-Jüpiter'in küçük etkisi, içinizdeki gizli huzursuzluğu ortaya çıkararak, kararsızlığa yol açabilir. Şu anda birçok farklı fikriniz olabilir ancak bu geçişle birlikte odaklanmak, kolay gelmeyebilir. Venüs, 17 Ekim'e kadar değerler, para ve mülkiyetlerle ilgili ikinci evinizde ilerliyor ve Jüpiter'in etkisi, uzun vadede sizin için gerçek değeri olmayan şeylere yönelik arzularınızı abartabilir. Bunları anlık hevesler olarak görmeye çalışın. Ayrıca, birinin görüşleri sizi rahatsız ediyorsa, bir değerler çatışması sinirinize dokunabilir. Bu durumda, rahatlamaya çalışın ve beklentilerinize fazla sıkı sarılmamaya gayret edin. Ancak, bu zorluğu aştıktan sonra, bu yeni Venüs geçişi ile özellikle kendinizi yavaşlatmaya, kaynaklarınızı geliştirmeye ve haftalar boyunca sakinleşmeye ilgi duyacaksınız. Bu döngüde duygusal ilişkiler daha istikrarlı hale gelir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ve statü sahibi olmak için çabalaman gerekiyor. Kader çabayı seviyor, biz de kaderi seviyoruz. İyi niyet gösterileri yap ve etrafına sevgi dağıt. Attığın adımlarla birlikte mükemmel başarılar senin için geliyor. İşinde terfiler alarak yükseliyorsun ve mucizevikapıları sana hemen bugün açılıyor. Zamanı geldiğinde evren seni mucizelerle şımartacaktır.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, bugün sosyal çevrenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşmanız olası. Gününüz güzel geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 07' 42" R
Ay
Yengeç
14° 51' 28" R
Merkür
Akrep
14° 22' 52" R
Venüs
Yay
06° 20' 04" R
Mars
Yengeç
25° 21' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 17" R
Satürn
Balık
13° 10' 06"
Uranüs
Boğa
26° 14' 21"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Terazi
12° 48' 39"
True Node
Koç
06° 23' 60"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>