Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özgürlük İstiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak yoğunluk altındasınız ve bu etki daha farklı adımlar atabileceğiniz anlamına geliyor. Birlikte olduğunuz kişiyle uyumu bulmakta pek zorlanmayacaksınız. Rahat davranışlarınız sayesinde yüzünüz gülmeye başlayacak. Bakış açınızda da biraz değişikliğe ihtiyacınız var.

Sizi rahatsız eden durumlardan kurtulmak istiyorsanız cesaretinize ihtiyaç duyacaksınız. Kuracak olduğunuz temaslar sayesindehayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz. Gün içerisinde zaman zaman kendinizi gergin hissedeceksiniz ancak sakin kalmaya çalışın. Canınızı sıkan konular üzerinde çok fazla durmayın. Kuracağınız temaslara odaklanmak daha doğru olacaktır.

Söz konusu parasal durumlar olduğunda mutlaka hareket geçmeye hazır olmalısınız. Burcunuzun almış olduğu enerjiler sizin açınızdan biraz zorlayıcı olacak olsa da ayak uydurma noktasında herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Sizin için gerçekten gerekli olan şeylere para harcamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde benzer sorunlar yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Bu konuda karşınızdaki kişilerin "benzer" olduğunu düşünmek ve onları suçlamak yerine, geçmiş tutumlarınıza "benzeyen" tutumlarınız olup olmadığını değerlendirmelisiniz. Sadece cesarete değil, sağduyu ve yapıcı özeleştiriye de ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik bir haber alabilir ya da planlarınızın dışında gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu durum sizi önce şaşırtabilir ancak sonunda size iyi gelecek bir değişim olabilir. Önemli olan esnek olmak ve olumlu bir şekilde adapte olmaktır. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Terazi burcuysan, partnerinin sürekli seni kısıtlamasından artık rahatsız olmaya başlıyorsun. Bu konuda partnerinle sert bir konuşma yapmak isteyeceksin. Artık ilişkinin içinden kendinden ödün vermek istemeyeceksin. İşinden memnun olmayan Terazi burcuysan, yeniarayışına girmek isteyebilirsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünmek, yaptığınız çıkarımları kullandığınızda faydalı bir eyleme dönüşebilir. Bugün hayatınızda, işinizle, eğitiminizle ilgili neler yapmanız gerektiğini kağıda dökebilirsiniz. Yaşam alanlarınıza etki edecek değişimlerin kararını, aile meclisinde onların da desteğiyle alabilirsiniz. 

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle ilk konular sizi bugün daha fazla meşgul edebilir. Karşılıklı bir konuda daha sakin düşünmek gerekiyor.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde konsantrasyon problemi yaşayabileceğiniz bugünlerde ikili ilişkilerde partnerinizi suçlamaya yönelebilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşınla vakit geçirebilirsin. Bir süredir görüşmediğin veya muhabbetinden keyif aldığın bu kişiyle vakit geçirmek, enerjini yenilemek için sana iyi gelecek. Sosyal olmak için iyi bir gündesin bugün.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün günlük yaşamınızın ayrıntılarına özellikle dikkat ediyorsunuz. Bir gizemi ortaya çıkarmak, bir borcu veya hesabı kapatmak ve profesyonel planlar yapmak için gereken enerji bugün yanınızda. Verimli bir proje üzerinde çalışmak için şu anda hissettiğiniz rekabet gücünü kullanmayı seçebilirsiniz. Gün, özellikle aile veya romantik hayat aracılığıyla memnuniyet verici onaylanma duyguları getirebilir. Genel olarak, eğer huzursuzluk ve aşırıya kaçma konusunda çalışıyorsanız, bunları çözmek için iyi bir gün. Kişisel bir konu hakkında ferahlatıcı bir konuşma yapabilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partnerinizle zaman geçirebilirsiniz ayrıca aile, gayrimenkulle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kafanızın karışmasına neden olan bir konuda ailenizden destek alın. Böyle durumları bir gurur meselesi yapmayın. Zaten; bu şekilde davranırsanız, komplekslerine yenik düşmüş bir kişilik imajı sergilersiniz. Yardım istemek bir büyüklüktür.

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>