Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Biraz daha olumlu etkiler almaya başlıyorsunuz ve bu sayede birlikteliğinize olan yaklaşımlarınız da değişim gösterebilir. Karmaşık duygularınızı kendinizden uzaklaştırmayı başardığınız takdirde mutluluğa ve huzura adım adım yaklaşma şansı elde edebilirsiniz. Her ne yaşarsanız yaşayın, ilişkinize iyimserlikle yaklaşmaya çalışın.

İç dünyanızda yaşadığınız karmaşıklığı meslek hayatınıza yansıtma ihtimaliniz var. Zihinsel ve fiziksel açıdan yorgun hissedeceğiniz bugün içerisinde hata yapabilirsiniz. Üstünüz olan kişilerle bundan dolayı ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Çalışmalarınıza gereken önemi vermeniz gereken bir gün. Toparlanmak adına elinizden geleni yapmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda beklemediğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Elde etmek istediklerinize ulaşırken kendinizi gereksiz risklerden uzak tutmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmayı başaramadığınız takdirde daha fazla karmaşa ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal açıdan biraz daha tutumlu olmaya gayret etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız seyahat etmeyi planlayabilirsiniz. Kısa ya da uzun süreli olması fark etmeksizin, hobilerinizle vakit geçirip zihninizi toparlayabileceğiniz bir program kendinizi hatırlamanıza yardımcı olabilir. Hayaller bazen çalışmakta değil durulmaktadır.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Terazi burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Duygusal konularda daha açık ve dürüst olmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kararsızlık yaşadığınız konularda iç sesinizi dinlemek ve içsel dengeyi sağlamak için zaman ayırmak faydalı olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerde anlayışlı ve uzlaşmacı davranarak olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşına söylediğin bir sırrı başkasından duyabilirsin. Bu durum arkadaşınla sert bir konuşma yapmana neden olacak. Ailesinden ayrı yaşayan bir Terazi burcuysan, ev arkadaşınla birtakım uyuşmazlıklar yaşayabilirsin. Ego savaşları, sadece kendini düşünme halleri keskin kararları da beraberinde getirecek.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer vermek sözde kolay olduğu gibi eylemde de kolaydır. Sadece karşınızdaki kişinin beklenti ve duygularını doğru anlamak, hislerinizin buna yetebileceğinden emin olmak yeterli gelecektir. İçinizden gelmeyen konuların sahte bir düzen oluşturmasına mahal vermeyin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecek. Sorumluluk duyduğunuz işler için risk alabileceksiniz. Aşk hayatınız için ise yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Farklı şeyler ortaya koymak size kendinizi iyi hissettirecektir. Evinize de zaman ayırabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde evinizde veyerinizde pozitif etki bırakacak semboller ile günün ağır enerjisini üzerinizden atabilirsiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine ayıracağın zaman, yaratıcılığının artmasını sağlayacak. Kendine ne kadar vakit ayırırsan, bazı şeyleri daha iyi bir şekilde görebilirsin. Bugün keyfini yerine getirecek konulara odaklanmak, yaratıcılığına da iyi gelecek.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün macerayı ve öğrenmeyi birleştirmenin akıllıca ve yeni yollarını buluyorsunuz. Yeni fikirlere ve kavramlara açlığınız işinizi ve rutinlerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Günlük yaşamınızda sağlıklı yaşama giden yolu takip etmeye daha fazla ilgi duyarsınız. Hem işinizle ilgilenme ihtiyacınıza hem de zihninizi veya deneyimlerinizi genişletme ihtiyacınıza yanıt vermek çok tatmin edici olabilir. Gün ilerledikçe bir ilişki meselesi alevlenebilir. Olumlu bir şekilde, bir sorun üzerinde çalışabilir, problemlerle doğrudan ve dürüst bir şekilde ilgilenebilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, başarınızı olumlu etkiliyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında şans sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Önemli konular gündeme gelecek.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>