Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesaretlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha net adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Sorunlar ve sıkıntılar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Tüm istediklerinize ulaşmakta pek zorluk yaşamayacaksınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı hatalar yapabilirsiniz. İstediklerinize hemen ulaşma arzunuz var ancak bunun kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinleriniz, seçimleriniz ve sağlığınız bir bütündür. Bu bütünü bozacak bir akış ya da alışkanlık karşısında kayıtsız kalmamalısınız. Sağlıklı olmak sadece fiziksel güçle ilgili değildir; sizi yataktan kaldıracak nedenlerinizin olması da bu işin önemli bir ayağı olabilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Terazi burcunu etkileyen astrolojik enerjiler, ilişkiler ve işbirlikleri üzerinde odaklanmanıza neden olabilir. İletişim becerilerinizle diğer insanlarla daha kolay anlaşabilir ve işbirliği yapabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere dürüst ve açık olmaya özen gösterin. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda cesur adımlar atabilirsiniz. Bugün, uyumlu ve dengeli ilişkiler geliştirmek için elverişli bir gündesiniz. Kişisel ilişkilerinizde daha fazla denge ve uyum sağlayabilir, ortak hedeflere odaklanabilirsiniz. Eğer başkalarının beklentilerini yerine getirirken kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı ettiğinizi düşünüyorsanız, bu dengeyi yeniden sağlamak için adımlar atabilirsiniz. Dinleyici ve anlayışlı bir tutumla, iletişimde daha derin katmanlara inmeye çalışın.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysan haftanın ortasında iletişim bazlı problemler yaşayabilirsin. Gitmeyen mailler, iletilmeyen mesajlar ve yanlış anlaşılmalar... Uzun zamandır görüşmediğin akrabalarınla ilgili hayrete düşüren haberler duyabilirsin. Platonik olduğun bir kişi varsa, bu kişiyle seni bir araya getirecek fırsatlar yakalayabilirsin. Aşk konusunda cesaretin üzerinde!

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu dolunayda geçmişle yüzleşmeniz, yeni sorumluluklar almanız ve eksiklerinizi tamamlamanız önemlidir. Yaşadıklarınız bir şeylerin sonu olabilir, bu nedenle kendinizi sona gelmiş gibi hissedebilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda farklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olaylar gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Bugün daha çok şey öğrenmek için çaba içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde yeni düşünceleriniz olabilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde kusurları bilinçli olarak ön plana çıkartacağınız bir gün. Aşk için seçici bir tutum sergileyerek sizler için en doğru adayı bulabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğa ile daha fazla iç içe olmak isteyeceğin bir gün olabilir. Temiz havada bol yürüyüş gibi konular seni daha da cezbedecek. Ancak kafana göre çıkıp gitmemeli ve bir plan yapmalısın. Kaybolman işten bile değil!

30 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle ilişkiler, kişisel yaşamınız, kendinizle olan yakın ilişkiniz, korkularınız, bağımlılıklarınız ve başkalarına bağımlılıklarınızın farkındalığı etrafında dönen içgörüler açısından güçlüdür. Bu şeylere ilişkin vizyonunuz aniden gelişebilir ve hayatınızı daha iyi yönetmek, sorunlu alanlarla baş etmek için fikir ve stratejiler yaratabilirsiniz. Duygusal olarak cesursunuz ve sorunlu alanların farkındasınız. Bu tutum sizi iyileşme ve gelişme yoluna sokar. Bu günlerde etkileşimleriniz aracılığıyla arzularınızla ve hatta öfkenizle temasa geçiyorsunuz ve başkaları aracılığıyla kendiniz hakkında çok şey öğreniyorsunuz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Yakın çevrenizi testten geçirirken, dost çevresine odaklanacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olacaksınız.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı faaliyetler içinde bulunabilir veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim konularında şans sizinle olabilir. Gününüzün şahane geçmesini dilerim.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ayın konumu, parasal konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Bugün, partnerinizin üzerinizdeki gücünü ihmal etmemelisiniz. Kişisel savaşlardan uzak kalmalısınız.

30 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>