Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Romantik Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

Belirsizlikleri tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Koşulların tamamen değişim gösterebileceği bir gündesiniz. Her şeye hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzeri geçmişte kapatılmış olan ailevi konular gündeme gelebilir. Anlaşmazlıklar ve laf kalabalığı sizi yorabilir. Eski defterlerin açılması hoşunuza gitmese de konuları hallederek ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Problemleri geçiştirmeyin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcununuz için ilişkilerinizde dengeyi korumanız gerekebilir. Özellikle partnerinizle iletişimde açık ve dürüst olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirerek sağlam adımlar atabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzurunuzu sağlamak için adımlar atmanız da bu dönemde size fayda sağlayabilir. Eğitim veya kişisel gelişim konularında da kendinizi geliştirebileceğiniz bir gün olabilir. Umuyorum ki keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz!

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüğün rüyanın etkisiyle güne başlayabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, günün yoğunluğu bir anda neşeli çalışma ortamına dönüşebilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerin seni romantik bir akşam yemeğine davet edebilir, hazırlıklı olmalısın.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluk hissettiğinizde her zaman bunun üzerine gitmemelisiniz. Kendinize zaman ayırmak, hem fiziksel hem de ruhsal olarak bazı sorunların önüne geçebileceği gibi var olan sorunlarınıza da çözüm bulmanıza olanak tanıyabilir. Her şeyi iyileştirip güzelleştirmeye çalışırken bunun keyfini sürmek için zinde olmanız, iyi hissetmeniz gerektiğini de unutmadan hareket etmelisiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi bir konu ya da eve yönelik birnedeniyle bugün kendinizi oldukça sorumlu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kendi iç sesinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara doğrunuzu dengeli bir biçimde dile getirmek için Boğaz çakranıza çalışabilirsiniz ayrıca bugünlerde daha bol su içmeyi ihmal etmeyin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yorgun hissediyorsan dinlenmek için zaman ayırman gerekebilir kendine. Bunun için kendini kötü hissetmemeli ve içinden geldiği gibi davranmalısın. Vücudunun ihtiyacı olan ilgiyi vermen gerekecek bugün.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayatınızı yönetme konusunda kendinizi daha iyimser ve kendinden emin hissediyorsunuz. Gün sizi ilgi alanlarınızı keşfetmeye ve genişletmeye teşvik ediyor. Ayrıca şimdi küçük sorunların üstesinden gelmeyi ve olayları perspektife koymayı daha kolay bulduğunuz için günlük yaşamınızda daha uyumlu olursunuz. Dersler, çalışmalar, ders dışı aktiviteler ve ilgi alanları üzerinde mükemmel bir etkiye sahiptir. Öğrenmek, iletişim kurmak ve size fayda sağlayacak kültürler arası bağlantılar oluşturmak için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Zihninizi genişleten olumlu deneyimler ortaya çıkabilir. Bu dönemden en iyi şekilde yararlanmak için etrafınızdaki dünyaya ilişkin bilginizi ve anlayışınızı artırmak için kendinize meydan okuyun.

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Yine de ikilem yaşıyorsunuz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. 10 Haziran 2025’e kadar; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>