Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Temkinlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız üstesinden gelebilirsiniz. Sorunları ortadan kaldırmaya odaklanın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta zorluk yaşanmayacak. Tüm istediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Para harcama isteğinizin üst seviyelere çıktığı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir çalışma düzeni ve ortamı isteyebilirsiniz. İş arayışları, yeni görüşmeler ve sorumluluklar gündeminizde yer bulabilir. Potansiyelinizi gölgede bırakan konular ve insanlara karşı bir duruş oluşturmak için bugün görecekleriniz ve duyacaklarınız bir kırılma noktası olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kararsızlığınızın en üst seviyede olduğu bir gün sevgili teraziler. İç dünyanızda kendinizle çatışıyorsunuz. Tutamayacağınız sözler vermeniz yakınlarınızın güvenini kaybetmenize sebep oluyor. İlişkilerinizin bozulmasını istemiyorsanız daha net olmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, özel hayatına vakit ayırmak istiyorsun. Partnerinle daha önce deneyimlemediğin bir aktivite organize edebilirsin. Çevren tarafından iyi niyetinin suistimal edildiğini fark edeceksin. Bu durum çevrendeki bazı kişileri elemene neden olacaktır. Gardırobunu yenilemek isteyebilirsin. Alışveriş yapmak için maddi durumunu gözden geçireceksin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni arkadaşlar edinmek isteyebilirsiniz. Mevcut çevrenizle devam eden ilişkilerinize ek olarak kişisel gelişim anlamında da kazanımlar elde edeceğiniz insanlarla tanışmak normal bir durumdur. Bunu bir ihanet, bir saygısızlık ya da doyumsuzluk olarak görmediğinizde çevrenizden de olumsuz tepki almayacaksınız. 

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük hayatınız ve rutinlerinizde biraz planlı olmaya çalışın. Tamamlanması gereken konularda akıcı ilerlemenize rağmen, detaylı işler yorucu olabilir. Ancak sizi harekete geçiren ve verimlilik kazanacağınız konularda yok değil. Yaratıcı yanlarınızı kullanarak çokçıkarabilirsiniz. Size hizmet verenlerle ilgili sorunları ise aşacak, fedakârlık yapmaktan kaçınmayacaksınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan ise arkadaşlarınızın size ilgisi artabilir herkesin sorunları ile ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir. Mental olarak yorulabilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeylere başlamak için güzel bir gündesin. Farklı konulara odaklanmak ve dikkatini bu yeni konulara vermek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri ertelememeli ve eyleme geçmelisin bugün.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayatınızı toparlamaya veya şekillendirmeye odaklanmanızı sağlıyor. Yarım kalmış işlerle ilgilenmek iyi hissettiriyor. Mali durumunuzla ilgili şaşırtıcı ve sizin için çok faydalı haberler veya fikirler olabilir. Yakın bir ilişkiye dair yeni bir bilgi ortaya çıkabilir veya şimdi daha fazla bağımsızlık için ani bir özlem mümkündür. Muhtemelen heyecanlı hissedeceksiniz; diğerleri fikirlerinizi veya iç görülerinizi büyüleyici bulabilir. Geçmişin kötü bir alışkanlığını veya yorucu unsurunu arkanızda bırakmaya hazırsınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak; onlarla ortak organizasyon çalışmalarına girişeceksiniz. Olumlu bir gün.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evinizle ilgili değişim yaşamak istiyor ve bazı çalışmaları başlatmak için uygun zaman kolluyorsunuz. Duygusal ilişkileriniz yeni bir boyut kazanırken, partnerinizi sorgulama ihtiyacı içinde olacaksınız. Sağlığınıza özen gösterin.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>