Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Rahatlatmak İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün. birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabileceksiniz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili tüm gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Kontrollü olduğunuz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelerin memnuniyet verici olma ihtimali var. İstediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Maddi olarak pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz durumlarda daha önce yapmak isteyip yapamadığınız konuları düşünebilirsiniz. Her şeyin bir zamanı vardır ama bu zamanları ortaya çıkarmak için çaba göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Terazi burcu için bugün bir denge ve uyum içinde olma ihtiyacı ön planda olabilir. İlişkilerinizde,hayatınızda ve kişisel yaşamınızda dengeyi sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. İkili ilişkilerde anlayışlı ve adil davranmak, karşı tarafın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Kararlarınızı verirken mantıklı düşünmeli ve her iki tarafın da çıkarlarını koruyacak şekilde hareket etmelisiniz. Ayrıca kendi ihtiyaçlarınızı da ihmal etmemeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. İş hayatında takım çalışmaları ve ortaklıklar önem kazanır. Uyumlu bir şekilde işbirliği yaparak planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık konusunda ise stres seviyenizi kontrol altında tutmak ve rahatlama tekniklerine başvurmak önemlidir. gün olarak sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafana takılan konular gece uykularını kaçırabilir. Kendini rahatlatmak için meditasyona başlamak isteyebilirsin. Yalnız yaşayan Terazi burcuysan, daha küçük bir eve taşınmak isteyebilirsin. İnternetten bütçene uygun evleri araştırmaya başlıyorsun. Arkadaşlarını akşam yemeğe davet ederek eski günleri yâd ediyorsunuz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birilerinin sizinle ilgili olumsuz fikirlerine gereğinden fazla kafa yorabilirsiniz. Herkesin düşüncesi ve doğrusu farklıdır. Bu anlamda, destek göremediğiniz durumları bir tehdit gibi algılamak yerine buradan ne kapabileceğinize odaklanmalısınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin yaptığı şeyleri merak edeceğin bir gün. Herkesin izlediği filmi görmek isteyebilirsin veya herkesin bayıldığı yemekleri denemek isteyebilirsin. Ancak kendi zevklerini göz ardı etmemelisin bugün.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün etrafa olumlu ilgi gösterme eğilimindesiniz. Zihinsel olarak meşgulsünüz ve yeni şeyler öğrenmek özellikle tatmin edici. Merakınızı uyandıran, sizi yeni bir şeyler öğrenmeye motive eden bir uyandırma çağrısı yaşayabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde insanların bir şeyi orantısız bir şekilde abartma eğilimi var ancak bu dikkat dağıtıcı olsa da ince ama önemli ilerlemeler kaydetmek için iyi bir zaman. Sorunları çözme ihtiyacınız, rahatlık ve öngörülebilirlik arzunuzla çelişebilir ancak kendinize ayak uydurursanız, her iki ihtiyacınızı da küçük ama tatmin edici yollarla karşılamanın yollarını bulabilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etrafında çapkın insanlar var. Onlardan korumalısın, zira âşık olduğunda acı çekebilirsin. Sen çapkınlık yapıyorsan da ilahi mutluluğa ulaşmanın yolu bu değil. Sana uzun süreli ve acı vermeyen aşk ile sevgiler gerekiyor. Her daim mutlu sonla karşılaşacaksın, merak etme.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belirli belirsiz konular üzerinde çok fazla zaman harcayabilirsiniz. Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak yıpratmaya müsaitsiniz. Şartlara uygun hareket etmenizin bu süreçte daha doğru ve etkin olabileceğini de aklınızda bulundurun. Olumsuz durumlara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir süreçtesiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>