Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Anlayış Gösteriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle asıl problemlere odaklanmaya çalışın. Ufak tefek şeylerin ilişkinize zarar vermesine müsaade etmemeniz gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun zamandasınız ancak bunun için beklemede kalmanız gerekiyor. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmalısınız. Fırsatları lehinize çevirmek için elinizde geleni yapmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatımız için nelerin önemli olduğunu belirlemek, yaşamımızı daha anlamlı ve tatmin edici hale getirebilir. Bu değerler zamanla değişebilir, bu nedenle onları düzenli olarak gözden geçirmeniz gerekebilir. Bir defter tutmak ve bu döngüyü yazdıklarınızla takip etmek size daha iyi yol gösterecektir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim becerileriniz bugün önem kazanıyor. İş ve ilişkilerinizde dengeli bir iletişim kurmayı başarabilirsiniz. Özellikle problemli durumlarda tarafları anlamaya çalışmak önemli olacak. Bireysel hedeflerinizi gerçekleştirmek için çevrenizle işbirliği yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve detaylara dikkat etmek de faydalı olabilir. Dengeli bir şekilde hareket etmeye özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Terazi burcuysan, eşinle aranda fikir ayrılığı oluşturan durumlar meydana gelebilir. Ancak uyumu korumaya çalışmalı ve daha çok anlayış göstermelisin. Eğer planladığın bir seyahat varsa, ertelemen gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Çalışanlardansan,yerinde yaşadığın problem, yeni biraramana neden olabilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne istediğinizden emin değilseniz yaşadıklarınızı anlamanız zorlaşacaktır. Bugün beklentilerinizi, bunların sorumluluklarını ve getireceği sonuçları düşünmelisiniz. Kaldırmaya cesaretiniz olmayan hiçbir şey için kendinizi ve imkanlarınızı zorlamamalısınız.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki engelleri aşmak için sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin. Burada kişisel önlemlerinizi almanız oldukça önemli. Kırıcı olmayın.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında daha açık olabilirsin bugün. Hiç beklemediğin bir anda yeni bir insan ile tanışabilir ve onunla alakalı bazı hayallere kapılabilirsin. Bu konuda aceleci davranmamaya çalış bugün.

31 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün daha fazla cesaret ve güven hissedersiniz ve şimdi ihtiyacınız olan desteği bulmak veya bir başkasına vermek kolaydır. Güçlendirici enerji, kişisel veya evle ilgili konularda yanınızda. Yaşam koşulları iyileşiyor olabilir, bu da ruh halinizi yükseltir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, çeşitli görevlerle ilgilenmek sizi hoş bir şekilde meşgul edecektir ancak en iyisi işleri ileriye taşımamaktır. Şimdi deneyimlenen kaprislerin gücü elinde tutması veya sürdürmesi pek mümkün değil. Yeteneklerinizi yanlış değerlendirme eğilimi vardır ve bunu bilmek sorunları ve karamsarlığı önlemeye yardımcı olabilir.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel önceliklerinizi belirleme noktasında zorluk yaşanabilir. Ufak tefek sorunlarla ve karşıklıklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda hareket ederken de zorluk yaşayacak olursanız, üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün enerjik, atak olarak güne başlayabilirsiniz ve aşk, tatil, hobi konusunda güzel ve şanslı sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sarsıldığını düşündüğünüz ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor gibi, rahat olun. İlişkiye yönelik dış değerlendirmeleri belli bir çizgide tutabilir, günlük sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçerseniz mutluluk var. Bugün çalışmalarınızı pek de büyük bir istekle sürdüreceğiniz söylenemez. Daha başka istekler içinde bulunabilirsiniz. Şartlarınızı çok fazla zorlamayın. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

31 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>