Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmaya çalışmalısınız. Kişisel sorunlarınızı biraz olsun ilişkinizden uzak tutmanız gerekiyor. Zaman zaman tatsızlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gücü elinizde bulundurma arzunuz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Dengeleri zorlamamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dikkatli olmalısınız. Engelleri aşmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya odaklanın. Hata yapmamanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kişisel imajınız ve dış görünüşünüz ön planda olabilir. Dikkat çekeceğiniz bir tarz oluşturabilir, yeni bir motivasyon kazanabilirsiniz. Hem ilişkilerinizde hem de yaşantınızda yeni kararlarla ilerlemek, mutlu olacağınız seçenekler üzerinde durmak yaşam kalitenizi arttıracaktır.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Terazi burcu için günlük burç yorumu şöyle; Bugün ilişkilerinizde daha duyarlı ve nazik olmaya çalışın. Karşınızdakini anlamak için daha fazla empati göstermek size avantaj sağlayabilir. İletişim konularında daha dikkatli olmalı ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ancak karşı tarafa karşı da anlayışlı olmaya özen gösterin. Bugün beraber çalıştığınız kişilere yardımcı olmak veya desteklemek size keyif ve motivasyon verebilir. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Uyumlu ve huzurlu bir gün dilerim.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kilolara artık ‘dur’ diyeceksin. Tükettiğin besinlere daha fazla özen göstermeye başlıyorsun. Abur cubur tüketimine dikkat! Hayatında yeni başlangıçlar yapma niyetindesin. Uzun zamandır aynı işe yapmak seni sıkabilir. Farklı alanlara yönelerek hayatına hareket katmak isteyebilirsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevresel faktörlerin, dışarıda olmanın, hareket etmenin size iyi gelmeyeceğini düşünebilirsiniz. "Hayır" diyebilmenin, bunun üslubunun ve amacının önemli olduğu bir gündesiniz. Bir davranış kalıbı oluşturmak için isteklerinizin net olmasına ve bunlara sadık kalmaya özen gösterin.    

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi duygusal yönde daha iniş çıkışlı yapıyor. Kişisel konulara zaman ayırmalısınız.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Algınızın dışına çıkan konularda karar almamalı ve çekimser beklemelisiniz. Ayrıca dilekte bulunmak ya da maneviyatınızı yükseltmek için uygun bir gün.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal mecralar, yazılı işler, el becerisi ve hayal gücü gerektiren konular ön plana çıkabilir. Daha önceki çalışmalarınız, görüşmeleriniz size yol gösterecektir. Aynı döngünün içinde kalmayı reddettiğinizde aklınız ve hayatınız birbirliği yaparak sizi istediğiniz vizyona ulaştırabilir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi büyük bir rahatlıkla ifade ediyorsunuz ve hislerinizi dinlemeyi öğreniyorsunuz Sevgili Terazi. Gün, bir süredir üzerinizde olan bir baskıyı ve gerginliği azaltmaya yardımcı oluyor. Hoş, farklı bir bakış açınız ve pozitif bir enerjiniz var. Her zamankinden daha cesursunuz, özellikle fikirlerinizi ifade etmekten ve bir hayale inanmaktan korkmuyorsunuz. Kendinizle ilgilenmek ve daha sık sosyalleşmek istiyorsunuz. Nitekim, sorumluluklar ve görevler gözünüzde büyüyerek bazı planlarınızı ertelemenize sebep olabilir. Şu anda karşılaştığınız sorunlar yalnızca bir uyarıdır ve gerekli iyileştirmeleri yapmak için size yeterince zaman kazandırırlar.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Düzenli ilişkileri sevdiğiniz halde, fazla üzerinize düşülmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz ve çevrenizle iletişiminiz artabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı niyetler olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz. Dostlarınıza güvenin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>