Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Lokasyon Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha iyiye gidebilir. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve biraz daha önünüze bakmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz.

Her açıdan daha iyi bir sürece giriyorsunuz. İstediklerinizi elde etme şansınız oldukça fazla. Dengeleri zorlamadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Parasal sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli yüksek. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız ancak bunun için biraz daha mücadele etmeniz gerekmekte. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı endişeleriniz ruhsal gibi görünse de fiziksel sağlık sorunları getirebilir. Kendinize zaman ayırmak ve ruhsal sağlığınıza önem vermek, günlük işlerinizi daha verimli yönetmenize yardımcı olabilir. Bugün yaşantınızı yeniden planlamalı, bağımlılıklarınızı gözden geçirmeli ve sorumluluklarınıza karşı durmaktan vazgeçmelisiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Terazi burcu için iletişim becerileriniz ön planda olacak. Özellikleilişkilerinizde, işbirliklerinizde ve görüşmelerinizde başarılı olabilirsiniz. Kendinizi net ifade etmek ve etrafınızdakilerle iletişimde olumlu ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmak önemli olacak. Ayrıca, bugün duygusal dengeyi korumak ve iç huzurunuzu sağlamak için kendinize zaman ayırmak da faydalı olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni evlenen bir Terazi burcuysan, çevresel faktörlerden dolayı eşinle birlikte evinizden memnun olmadığınıza karar verebilirsiniz. Size hitap eden yeni bir ev arayışı içerisine gireceksiniz. Bugün az su tükettiğin için baş ağrısı yaşayabilirsin. Su tüketimini arttırmak sana iyi gelecek.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman ve para israfı yaratan durumlardan kaçınmak vebirliklerinde empati ve yenilikçilik kullanmak önemlidir. Kişisel değerler ve özsaygıyı koruyarak, zorlukları ve olumsuz düşünceleri yenmeniz kolaylaşabilir. Gerçekçi ve sağlam nedenleriniz olmasına özen gösterin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Teknik konularda gelişmeler olabilir. Yeni eğitimler planlayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konuların üzerine eğilebilirsiniz. Riskli durumlara girişmeyin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saklamak zorunda hissettiğiniz bazı konuların yük yarattığını görerek her şeyi tertemiz bir konuma getirip yaşama sıfırdan başlamayı isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aynı sonucu elde etmemek için yaptıklarınızın değişmesi gerektiğini bilmelisiniz. Bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmak adına daha önce yazdıklarınızdan bağımsız şeyler düşünüp yazmalısınız. Endişe etmek yerine olabilecek iyi şeylere ihtimal vererek, bunları sağlam bir temele oturtarak ilerlemek size çok şey kazandırabilir.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, hayal gücü, merak veya romantizm ihtiyacınızı nerede görmezden geldiğinizi veya zorladığınızı daha iyi anlamaya çalışın sevgili Terazi. Bir rutini takip etmek veya rutin meselelerle başa çıkmak zor olabilir ve işleri halletmek konusunda normalden biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Gün ilerledikçe, öğretmek, öğrenmek ve paylaşmak için harika bir zaman olabilir. Arkadaşlıklar güçlü bir odak noktası ve aynı şekilde takım çalışmaları, grup ilişkileri ve sizi gelecek için heyecanlandıran ve motive eden uzun vadeli planlar da öyle. Eğitim, seyahat ve diğer zihin açıcı aktiviteler gelişebilir veya bu şeyler için fırsatlar kendini gösterebilir. Bugün ve yarın olasılıklara özellikle açık olun. Yeni ve heyecan verici planlar çiziyor olabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç dünyanıza dönüp ne istediğinize karar vermeniz şart sevgili teraziler. İlişkilerinizin iyi olması sizin uyumlu yapınızla alakalı. Kendinizi sorgulamanız gerekiyor. İnsanları kaybetmek pahasına da olsa kendinizi net bir şekilde ortaya koymalısınız. Sağlığınıza dikkat edin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir veya duygusal olarak bunalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık hayatınızın yönünü sorguluyor olabilirsiniz. Kafanız karışmış olduğundan dolayı, başkalarıyla direk çatışmalardan kaçınabilirsiniz. Bu davranış, tehlikelidir. Dürüst olun ve komplikasyonları erteleyin. Yardımsever olmayı deneyin ve mutluluk bulabilirsiniz.

7 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>