Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eğleniyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dikkatli olmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bu konuda daha dengeli olmanız gerektiğini de unutmayın. Daha kontrollü ve bilinçli olmalısınız.

Mesleki olarak biraz daha kontrollü olmanız gerekmekte. Etkin yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey iyiye gidecek ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

Harcamalarınız konusunda fazlasıyla dikkatli olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi uygulamak isterken ufak tefek sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz de var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içsel dünyanıza ve ruhsal ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz. Geçmiş konular veya bilinçaltı meselelerle ilgilenmek için iyi bir zaman olabilir. Artık bunları bir daha açmamak üzere kapatın, gündeminize farklı ve faydalı konular dahil edin. Meditasyon, dua, el becerileri gibi seçenekler yalnız kaldığınız anlarda zihninizi sakinleştirecektir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu etkileyen enerji, ilişkiler ve sosyal temaslar üzerine odaklanmanız gerektiğini söylüyor. İletişim becerilerinizi kullanarak etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşmalar yapabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Dengeyi sağlamak ve çatışmalardan kaçınmak için yapıcı bir tutum sergilemeniz önemli olacaktır. Ayrıca kendinize ve duygularınıza zaman ayırmayı unutmayın. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Terazi burcuysan, partnerinle hiç olmadığı kadar eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Aranızdaki uyum çevreniz tarafından da dikkat çekiyor. İlişkinizi kıskanan kişilere dikkat! Uzun zamandır ara verdiğin spora tekrar geri başlamak isteyebilirsin. Açık havada yapacağın yürüyüşler sana iyi geliyor.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde fazla sorumluluk olduğunu düşünmek, olmayan sorumluluğun bile yorgunluğunu yaşatabilir. Kendinize, mola vermek gerektiğini hatırlattığınız kadar bu kadar yüklenmemek gerektiğini de hatırlatmalısınız. Kariyerinizde ya da hayatınızın genelinde karşılaştığınız zorluklara ya da fırsatlara daha yapıcı, iyimser bir yönde bakmalısınız; size yol açan hangi duyguya öncülük ettiğinizdir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha kırılgan olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde hızlı harekete geçmek isteyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Gün içinde duygusal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı fark etmek ve onları düzenlemeye yoğunlaşmak içsel yolculuğunuzda da size tam ve tüm düzeyde anlamlı bir perspektif kazandıracaktır.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neyi biriktirdiğinize dikkat etmelisiniz. Hayatınızda hangi duygu baskın geliyorsa onun neticelerini yaşarsınız. Bugün bir iç düzenleme yaparken sizi ele geçirdiğini düşündüğünüz tüm olumsuz duyguları kontrolünüz altına alın. Strese bağlı sağlık sorunlarının çözümü stresin ortadan kalkmasıyla mümkün olacaktır.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özel veya geçmiş bir konu hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkabilir ve size ferahlatıcı yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Hassas ve duyarlısınız, neyse ki gerektiğinde başkalarıyla olan anlaşmazlıkları gidermek kolaydır. Biraz endişeli ve sosyal unsurların dikkatinizi dağıtmasına izin verme eğilimindesiniz. Ayrıca geçmişinizden bir kişinin yeniden ortaya çıkmasının her türlü anıyı tetiklemesi de mümkün. Geçmişi, duyguları ve fikirleri anlamlandırmak için iyi enerji sizinle, daha sonra daha ince ayrıntılar ortaya çıksa bile. Özel konular hakkında konuşmaya veya bu şeyleri nesnel olarak düşünmeye her zamankinden daha meyillisiniz ve bunda sizi çözüme götürüyor!

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, başarınızı olumlu etkiliyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişki kurduğunuz insanların istediğiniz sakinlikte olmaması aslında sizin gereğinden fazla tepkisiz ve sakin olmanızdan kaynaklanıyor. Düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bastırmanızın ne size ne de karşınızdaki kişilere faydası var. Biraz tepkisel olabilmeyi öğrenmelisiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalısınız. Partnerinizden duygusal destek alacaksınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>