Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını İptal Edebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda istenmeyen sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Üstünüz olan kişilerin sizden yana olan beklentilerine de olumlu anlamda cevap vermeye çalışın. Çabaladığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Harcamalarınızı dengelemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhmal ettiğiniz bazı işler ve görüşmeler olabilir. Bugün bunlar konusunda daha fazla hayıflanmak, şikayet etmek yerine neler yapabileceğinize odaklanmalısınız. Kendinizi, bir adım ileri gitmenizi engelleyecek durumların ve ortamların dışında tutmayı bir alışkanlık haline getirmelisiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burçları için keyifli bir gün olacak. İlişkilerinizde denge ve uyum sağlama yeteneğiniz öne çıkacak ve karşınızdaki insanları etkilemeyi başaracaksınız. İletişim becerileriniz sayesinde başkalarını ikna edebilecek ve sorunları çözmek için uygun ortamlar yaratabileceksiniz. Finansal konularda da şanslı olacaksınız ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında ise dikkatinizi dağıtan faktörler olabilir, ancak görevlerinizi tamamlamak için motivasyonunuzu yüksek tutmanız önemli olacak. Sağlığınıza dikkat etmek için ise egzersiz yapmayı ve rahatlama tekniklerini denemeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini halsiz hissedebilirsin. Bütün gününü evde dinlenerek geçirmek istiyorsun. Arkadaşlarınla yaptığın planları iptal etmek isteyebilirsin. Sevgilisinden yeni ayrılmış Terazi burcuysan, eski partnerine karşı duygularının hâlâ bitmediğini fark edebilirsin. Yakın bir arkadaşınız aracılığıyla tekrar iletişime geçiyorsun.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı kolaylaştıran insanlar ve olaylar kadar tam tersi de mümkün olabilir. Bu zorlukları aşmak, insanlarla aranıza mesafe koymakla değil bu durumları nasıl yöneteceğinizi bilmekle mümkündür. Bugün tecrübelerini dinleyeceğiniz kişiler hayatınızla ilgili önemli farkındalıklar yakalamanıza yardım edebilir.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. Olumsuzluklara karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmanız gereken bir gündesiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bir takım hareketlilikler yaşanabilir. Duygusal olarak bir şeyleri hızlı tüketmek istediğiniz gibi bir ilişki sürdürmenizin önünde engel olabilir.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir başkasının gelip hayatındaki şeyleri değiştirmesini bekliyorsan hiçbir şey elde edemeyeceksin demektir. Kendi hayatının kontrolünü ele alma vakti geldi. Ve bu kontrolü yarına veya öbür güne bırakmadan bugün almalısın.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün diğer insanların nasıl davranacağına dair varsayımlarda bulunmamaya dikkat edin. Birinin şaşırtıcı bir habere nasıl tepki vereceğini asla tahmin edemezsiniz. Etrafınızdaki insanlar aşırı tepki veriyormuş gibi görünebilir ama bir kişinin aşırı tepkisi diğer kişinin makul tepkisidir. Artık yaşamanın, yaşamaya izin vermenin ve başkaları kafanızda yarattığınız resme uymuyorsa endişelenmeyi bırakmanın zamanı geldi. Gerçek, sandığınızdan daha ilginçtir. Dedikoduların abartılarak yayılma gibi bir huyu vardır ve bunun bir parçası olmak istemezsiniz. Bunu yaptığınızı fark ederseniz daha baştan durdurun ve durumu düzeltin, yoksa daha büyük yalanlarla dolu daha büyük bir hikayeye dönüşebilir. Herkes kadar ilgi odağı olmayı seviyorsunuz ancak bunun insanların yaptığınızı düşündüğü bir şey değil, gerçekten yaptığınız bir şey olduğundan emin olmalısınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortam gereği acil olan konularda, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sırada verdiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatleriniz gündeme gelebilir. Sağlık veya iletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ve farklı duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Karışıklıklardan etkilenmeniz mümkün. Biraz daha rahat ve akılcı olmaya çalışın. Sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı sevgilinize yansıtmayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir. Ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandırmayı başarabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kışın yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda.

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>