Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinle Baş Başa Kalıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Duygularınızı net olarak ifade edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber her şey daha da iyiye gidebilir.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Kendinizi bazı anlarda yalnız hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz ancak her şeyden önce sabırlı olmanız gerekmekte.

Maddi anlamda biraz daha zorluk yaşanabilir. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni heyecanlar ve hobilerin peşinde koşabilirsiniz. Hayatınıza renk gelmesini istiyorsanız size renksiz gelen yerlerden ve konulardan uzaklaşmalısınız. Tanışacağınız insanların ya da ailenizin desteğini alarak ilerleyebileceğiniz imkanlar doğabilir.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcu olarak bugün ilişkilerinizde denge sağlama ve uyum arama eğiliminiz ön planda olabilir. Olası anlaşmazlıkları çözmek ve tarafları uzlaştırmak için adım atabilirsiniz. Fakat herkesi memnun etme çabası içine girmeden önce kendi ihtiyaçlarınızı da gözden geçirmeniz önemli olabilir. İlişkilerde adil olmayı ve başkalarının perspektiflerini anlamayı unutmayın. Kendi düşüncelerinizi ve isteklerinizi açık bir şekilde ifade edin. Bugün ayrıca maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var. Harcamalarınızı kontrol altında tutun ve gereksiz risklere girmekten kaçının. İyi bir denge kurarak hem ilişkilerinizde hem de maddi durumunuzda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek için yeni seyahatler planlıyorsun. Bu yolculukta kendine daha fazla odaklanacaksın. Hayatın gürültüsünden uzaklaşıp kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Ailen maddi zorluklar yaşayabilir. Senden yardım istemeseler bile onların yanında olduğunu göstermeye ihtiyaçları var.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, duyumlar karşısında aklınızdaki bazı soru işaretleri netlik kazanabilir. Boş yere şüphelenmediğinizi görmek sizi tedbir almaya itebilir ve mesafeleri değiştirebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı, küçük rahatsızlıklarınızı ihmal etmeyin.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlere yöneleceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlarda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceğiniz ve aksaklıklara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan almanız gereken ders mucizelere açık ve daha canlı bir insan olmak olabilir. Sosyal olmayı denerseniz beraberinde size popülerlik getirdiğini de görebilirsiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda başa dönmen gerekebilir. Her şeye baştan başlamak için değil, arada gözünden kaçan mevzuları anlamak için dikkatle düşünmen gerekecek. Dikkatlice gözden geçireceğin meseleler, gelecekte daha sağlam adımlar atmanı sağlayacak.

5 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün zihinsel enerjiniz oldukça güçlü. Dikkate değer tartışmalar, keşifler veya büyük açıklamalar olabilir. Aynı zamanda duygularınızı öğrenmek ve fikirlerinizi veya yaratımlarınızı başkalarıyla paylaşmak için de güzel bir gün. Birbirinizi dinledikçe ve destekledikçe ilişkiler güzel bir ivme kazanabilir. Yine de, insanlar normalden daha hassas olduğundan, bu noktaya gelmenin bazı dersleri veya iniş çıkışları olabilir. Başkalarının, özellikle de partnerinizin ban telinize basması çok kolaydır. Neyse ki, bugün onlardan kaçmak yerine zayıf noktalarınızı ele almaya hazırsınız.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı öğrenmelisiniz.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atmaya çalışın. İçten içe sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Önceliklerinizi bu süreç içerisinde doğru belirlemeye çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

5 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz hakkında rahatlamanızı sağlayacak gelişmeler gündemde. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki yeni bir boyut kazanmaya başlayabilir. Bugünyerinizdeki bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendi gayretinizle inisiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır. Ancak, bunları başarabilmeniz için çevrenizdeki bazı engelleri aşmanız gerekiyor. Parasal konularda biraz daha rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

5 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>