Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özlem Duyuyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Daha anlaşılabilir adımlar atmayı başarmalısınız. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidecektir.

Mesleki açıdan kendinizi toparlamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. İstediklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki insanların sizin için ayrı bir yeri olabilir. Ama herkesin bir yer değişikliğine ihtiyacı vardır. Bugün sadakatin köleliğe, fedakarlığın göreve, isteğin hırsa dönüşmemesi için kendi yer değişikliği ihtiyacınıza odaklanın.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun insanları için ilişkilerde denge ve uyum arayışı içinde olabileceğiniz bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi dengede tutmaya özen göstermelisiniz. Duygusal konularda karar verirken mantıklı olmaya çalışın ve başkalarının fikirlerini de dikkate alın. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Umarım bugün huzurlu ve keyifli bir gün geçirirsiniz!

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan Terazi burcuysan, ailenin eksikliğini günden güne daha çok hissediyorsun. En yakın zamanda onların yanına giderek küçük bir sürprize imza atabilirsin. İşyerinde arkadaşlarınla birtakım sorunlar yaşayabilirsin. İş arkadaşların davranışların yüzünden biraz ‘egoist’ olduğunu düşünebilir.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kolay kazanmadığınız, emek verdiğiniz haklarınızı değerlendirirken özenli olmalısınız. Yapmak zor, yıkmak kolaydır. Bugün güveni, maddi birikimi ve cesareti dengeli bir noktaya taşımanız sizi yıkıcı sonuçlardan uzaklaştıracaktır.

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi geleceğinizle ilgili beklentileriniz oluşturabilir. Yaptığınız planlarda değişiklikler meydana gelebilir. Sevdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunu konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eleştiriye de açık olmanız oldukça önemli. Eleştirel fikirler moralinizi bozmasın ve iyiliğiniz için olduğunu bilin.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline güzel paralar geçebilir. Beklenmedik kazançlar ve güzel bir akış söz konusu olacak. Ancak harcamalar konusunda dikkatli olman gerekebilir. Etrafındaki insanlarla parasal mevzuları konuşurken dikkatli olmanda fayda var.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bazı noktalarda zihinsel gerginlikler yaşanabilir. İnsanlar eleştirel olabilir ancak stres veya baskı altında yapılan açıklamalara çok fazla önem vermemek en iyisidir. Bir durumun kusurları, yararlarından çok daha belirgin görünür ve üzerinde durmazsanız, bu sorunları çözmenize yardımcı olabilir. İnsanlar size daha kolay güvenirler ve iyiliğe karşılık vermenin ilişkiler üzerinde sihirli bir etkisi olabilir. Aşırı savunmacı olmaktan kaçınmak da aynı şekilde bir etki yaratır. Duygularınız veya kişisel yaşamınız bugün karmaşık ancak bu durum büyüme bize yardımcı oluyor. Perspektif kazanmak için zihninizi ve ruhunuzu yenilemenin yollarını arayın.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle bugün, iddialı ve benmerkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak borçlarınıza dikkat etmeniz gerebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Etkili konuşmalarınız çevrenizde iyi yansımalara neden olacak.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>