Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Destek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha sakin kalmanız gerekiyor. Öncelikleriniz konusunda biraz sakin olmalısınız.

Mesleki olarak yavaş yavaş toparlanmaya başlayacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda her şey istediğiniz gibi olabilir. Adım adım ilerlemenin karşılığını alabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğinizi ve şimdiki zamanınızı güzelleştirmek için enerjinizi ve neşenizi kalıcı hale getirecek adımlar atabilirsiniz. Ekonomik ve duygusal açıdan güçlü etkiler altındasınız; bu nedenle borsa ve yatırım konularında uzun vadeli planlar yaparak ilgi alanlarınızı kazanç kaynağına dönüştürebilirsiniz. Sosyal bir gün olabilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcuna mensup olanlar için ilişkilerinde dengeyi korumanın önemli olacağı bir gündesiniz. Empati ve anlayışla yaklaşarak çatışmalardan kaçınabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmanız da bugün oldukça faydalı olacaktır. Sağlık açısından da beslenmenize dikkat etmenizde yarar var. Umarım gününüz güzel geçer!

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, çalışma ortamında yapacağın yenilikler çalışanlarını motive edebilir. Gün içerisinde karşılaştığın aksilikler karşısında moralin bozabilir. Çevren tarafından manipüle edilebilirsin. Kimsenin etkisi altında kalmamaya dikkat etmelisin. Evli olan bir Terazi burcuysan, eşinin işiyle ilgili yaşadığı problemler canını sıkabilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz sonucu alamadığınızda moraliniz bozulabilir, bunu uzun süreye yaymamalısınız. Devam edebilmek ve üretebilmek üzerine programlanmış enerjinizi heba etmeyin. Yakın yerlere yapacağınız yolculuklar, bunlarla ilgili planlamalar size yeni motivasyonlar ve seçenekler sunabilir. 

11 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Sabah saatlerinde artan sorumluluklarınız sizi yorabilir. Gündeminizdeki konularda acele karar almayın. Gün içindeki değişen durumlardan etkilenebilirsiniz. İşlerinizin yönünü belirlemeye çalışın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karar vermeniz gerekecek. Kararınız olumlu ya da olumsuz olsun bir an önce çözüme kavuşturmalı ve sürüncemedeki konularınızı çözmelisiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadeli planlar kurmak ve stratejini buna göre belirlemek daha iyi olabilir. Bu aralar insanlarla arandaki parasal muhabbete bir dur demen ve kendin için planlar yapman gerekecek. Geleceğini düşünerek hareket etmek sana daha iyi gelebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayalperest ve yaratıcı bir enerjiniz var. Bu durum, daha nazik niteliklerinizi ve sanatsal duygunuzu ortaya çıkarıyor. İşinizde veya görevlerinizde sezgisel bir yol bulmanızı sağlar. Duygularınız bu etki altında mutlaka şeffaf olmasa da insanlar sizi olumlu bir şekilde değerlendiriyor. Günün besleyici ve kabul edici teması,ortamında ve kişisel ilişkilerde çekiciliğinizi artıracaktır. Rahat ve huzurlu hissetmek, size iyi şeyler çekebilir. Bugünün etkileri, özellikle profesyonel ortamlarda cazibenizi artıracaktır.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili teraziler. İçe dönmek, ne istediğinize karar vermek, biraz yalnız kalmak iyi gelecektir. Aksi takdirde ilişkileriniz tamamen bozulabilir. Hayır demeyi öğrenin, içinize atmayın. Kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelisiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ayrıca finansal alanda ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsin. Çevrenizden destek görseniz bile, hayatla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Dostlarınıza güvenmek konusunda tereddütleriniz var.

11 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>