Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikir Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Tüm sorunları ortadan kaldırma şansınız var ancak temkinli olmaya çalışın.

Daha kontrollü olmalı ve adım adım ilerlemelisiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağladığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Harcamalar konusunda temkinli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden geleni yaptıktan sonrasını düşünmemelisiniz. Sınırları bilmek sizi engelliyor gibi düşünebilirsiniz ama sınırlar aslında koruyucudur. Yaşayarak deneyimleyeceğiniz konuları aceleye getirmemeli, odak noktanızdan şaşmamalısınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu etkileyen enerjiler, ilişkilerinizde denge ve uyumu koruma ihtiyacını vurguluyor olabilir. İletişim konularına özen göstermeniz ve karşılıklı anlayışı ön planda tutmanız faydalı olacaktır. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve iç huzurunuzu sağlamak için önem verdiğiniz aktivitelere vakit ayırın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bölgesel kilo alımların artık canını sıkabilir. Spora başlama kararı alacaksın. Herkesin senin kadar iyi niyetli olmadığını düşüneceğin olaylarla karşı karşıya kalabilirsin. Bu aralar karışık rüyalar görüyor olabilirsin. Bu rüyaların bir anlamı olduğunu düşüneceksin. İş arayan bir Terazi burcuysan ikiarasında kalabilirsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız problemleri çözerek, partnerinizle daha uyumlu bir ilişki kurmak ve yeni ortaklıklar kurmak için ideal bir gün olabilir. Bu kez, yapıcı olmak ve mutlu olmak adına girişkenlik yapmak, yarışa girmek tatlı heyecanlar yaşamanızı sağlayabilir. 

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu partnerinizin yaşam tekamülünü etkileyebilir bu yüzden sevgide de dengeli olmak önemli, yoksa itiş gücü sağlayabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı kişilerin seninle iletişime geçmek istediğini fark etmen gerekebilir. Eğer gerginlik yaşadığın birisi varsa bu kişiye karşı kendini çok fazla korumaya almış ve bu yüzden hareket edemez hale gelmiş olabilirsin. Bu mevzuyu bugün yumuşatmaya yanaşabilirsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, hayatınızın şu anda nasıl organize edildiği konusunda biraz hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz ve bunu çözmeye nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir. Kelimelerinizi her zamankinden daha dikkatli seçmeyi hedefleyin. Neyse ki içsel arzularınız ve ihtiyaçlarınızla temas kurmanıza yardımcı oluyor. Odaklandıkça arzular ve tutkular muhtemelen daha belirgin hale gelecektir. Bir plan, program veya stratejiyle en iyi şekilde çalıştığınızı fark edebilirsiniz. İşler ilerledikçe, bir durumun tüm katmanlarını görmek daha kolay olur.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. İlişkilerin sizi bu kadar zorladığını görmek canınızı acıtabilir. Anlaşılmadığınızı hissetmek öfkeli tavırlar sergilemenize sebep olabilir. Kendinizi ifade edin fakat sağlıklı bir dille..

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınızda önemli gelişmeler gerçekleşebilir ancak adalet takıntısına dikkat. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşbirliğini seviyor olmanız dost çevrenizin genişlemesine neden oluyor. Sistemli yapınız yüzünden, insanlarla ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Net olmamakla suçlanabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>