Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tepkilisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bazı konuları gözünüzde büyütebilirsiniz ve bu da sorunlar yaşanmasına neden olabilir. İlişkinizdeki sorunları tamamen çözüme kavuşturma çalışın.

Mesleki anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalmamalısınız. Adım adım ilerlemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal sorumluluk projeleri herkes için avantaj sağlayabilir. Maddi ve manevi refahın önemli olduğunu kabul eden herkesi bir çağrıda toplayabilirsiniz. Empatik ve fedakar yönünüzü girişkenliğinizle süslediğinizde bugün imza atacağınız işler ve etkinlikler büyük iz bırakabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha sağlam temeller atmak için harika bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise sabırlı ve dengeli olmanız gerekebilir, ani kararlar almak yerine durumu iyice değerlendirmenizde fayda var. Kendinizi rahat ve huzurlu hissetmek için bugün kendinize vakit ayırmanız önemli olabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşına söylediğin bir sırrı başkasından duyabilirsin. Bu durum arkadaşınla sert bir konuşma yapmana neden olacak. Ailesinden ayrı yaşayan bir Terazi burcuysan, ev arkadaşınla birtakım uyuşmazlıklar yaşayabilirsin. Ego savaşları, sadece kendini düşünme halleri keskin kararları da beraberinde getirecek.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaştığınız her durumun sorumluluğunu taşımamalısınız. Sizi aşan, ilgilendirmeyen ya da sizin dışında gelişen konulara ayırdığınız zaman kendi hayatınızdan çalmanıza neden olabilir. Bugün sağlığınız ve ekonomik süreçleriniz için almanız gereken tedbirler üzerinde durmalı, kendi sorumluluklarınızı hatırlamalısınız.  

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. Gün içinde ailevi konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavgalardan saygı ile çıkabilmek aşktaki tutkunuzu ve birbirinize olan güveninizi arttıracak. Ruhsal uyumu hissedeceksiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalarına dikkat etmen gerekecek. Bilinç altının sana söylemeye çalıştığı şeylere dikkat edebilirsin. Rüyalarının taşıdığı mesajları görmek ve bunu anlamlandırmak isteyebilirsin. Gördüğün rüyaların kaydını tutabilirsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün size fayda sağlayacak eski kaynakları veya fikirleri keşfedebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek şu anda tatmin edici ve güçlendirici olabilir. Kazançlarınıza veya eşyalarınıza daha olumlu yaklaşırsınız ve farklı sonuçlar elde edersiniz. Finansal bir konuyu tersine çevirmek rahatlatıcı olabilir veya hayatı daha rahat ve mutlu hale getirmek için motive olursunuz. Özellikle gün ilerledikçe biri sizi destekleyebilir, sponsor olabilir veya başka bir şekilde onaylayabilir. Ne yapabileceğiniz veya yapamayacağınız konusunda kendinizi sınırlayan inançlardan kurtulmak bir süreçtir ancak başkalarına kendinizin en iyi versiyonunu sunmanıza yardımcı olur.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli tavırlarınızı unutacak olaylarla karşılaşmanız mümkün. Kendiniz farklı bir boyutta hissedebilirsiniz. Bugün çalışma ortamınızdaki olumsuzluklardan etkilenebilirsiniz. Aldırmamayı bir türlü öğrenemediğinizi biliyorsunuz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz. Duygularınızı belli ölçülerde yaşamaktan yanasınız. Maddi sorunlarınızla ilgili araştırmalar içindesiniz. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>