Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Haber Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, duygularınızı kontrol altına almaya çalışın. İlişkinizdeki karmaşıklıktan biraz olsun uzaklaşmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özen göstermekle kelimelerinize, duruşunuza özellikle dikkat etmek arasında bir fark vardır. Kendinizi diken üstünde hissetmenize neden olan ortamlarda neden ısrarla kaldığınızı düşünmelisiniz. Çözülemeyen problemler kadar bunları problem olarak görmeyen kişiler de yorucudur; kendinizi yormayın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun insanları için ilişkilerinde daha dengeli ve adil olmaları gerekebilir. Özellikleortaklıkları ya da kişisel ilişkilerde karşı tarafın ihtiyaçlarına daha fazla önem vermek, ilişkilerin kuvvetlenmesine yardımcı olabilir. İyi niyetle ve açık iletişimle hareket etmek, bugünün enerjisinden en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olacaktır.Hayırlı ve keyifli günler dilerim!

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiye yeni başlamış bir Terazi burcuysan ve bugün görüşeceksen normal görüntünün dışına çıkabilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysanbirliği yapmak istesen de orta yolu bulmakta zorlanabilirsin. Akşamüzeri, uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla görüşebilir, onunla ilgili şaşıracağın gelişmeler öğrenebilirsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanlı hissedebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili kararlar hayattaki bazı gölgeli yanlarınızı ve endişelerinizi alıp götürebilir. Bu konuda daha önceki yaşadıklarınızı geride bırakmanın, kendinizi esnetmenin, önünüzdeki imkanlara odaklanmanın ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar sayesinde olumlu zamanlar var. Kendinizi pek çok açıdan anlatabileceğiniz bir gündesiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda karar almadan önce iyi düşünmeli ve neticesinde oluşacakları önceden öngörmeye çalışmalısınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine biraz vakit ayırmak ve açık havada zaman harcamak sana daha iyi gelebilir. Hayatında olan biten şeylerin seni biraz gerdiğini düşünebilirsin. Kendine güzel bir kaçış alanı oluşturman daha iyi gelebilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün farklı fikirlere ve bakış açılarına doğru çekiliyorsunuz. Düşünmek veya dikkatinizi odaklamak için yeni veya benzersiz bir şey arıyorsunuz. Özel amaçlara ilgi duyabilir ve arkadaşlarınıza daha fazla güvenebilirsiniz. Fikirlerinizi veya uzmanlığınızı başkalarıyla paylaşmak için iyi bir zaman. İlham almak için başkalarına ulaşmaya daha meyillisiniz ve onlar da karşılığında sizinle daha kolay bağlantı kuruyorlar. Değerli öğrenme deneyimleri, arkadaşlarla veya gruplarla ilişki kurmaktan kaynaklanabilir. Mutluluk hedeflerinizi keşfetmek ve iyimserliğinizi artırmak için iyi bir zaman.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili teraziler, bugün kendinizi her zamankinden daha güzel ve özgüvenli hissedeceğiniz bir gün. Adım atmaya çekindiğiniz ilişkiler konusunda sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bunun bir sakıncası yok fakat hayat denge üzerine kuruludur bunu unutmayın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ilahi koruma ve şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, parasal konularda aceleci davranmakla birçok fırsat kaçırabilir ve ihmal ettiğiniz konuların olumsuz geriye dönüşlerine tanık olabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan ilginç teklifleri incelemeden yanıtlamayın. Küçük aksilikler için olağan bir gün.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>