Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tolerans Gösteriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Anlaşılabilir adımlar attığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceği de unutmamalısınız.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece daha iyi hissedeceksiniz.

Fırsatlar üzerindeki etkinliğiniz sayesinde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Koşullara uygun hareket etmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin verdiklerinizi anlamayan, kullanamayan kişiler olabilir. Bir özeleştiri yapmak, nerede sorun yaşadığınızı bulmak adına iyi bir gündesiniz. Kendinize, günün sonunda kötü hissettirecek sorumluluklar yüklemekten vazgeçin; sınırları bilmek önemlidir.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun insanları için ilişkilerinde denge ve uyum arayışlarını daha da önemsedikleri bir gün olabilir. İletişim konularında dikkatli olmalı ve karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmalısınız. Ayrıca bugün, ikili ilişkilerde anlaşmazlıkları çözmek ve uzlaşmak için uygun bir zaman olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, yeteneklerini açığa çıkaracak projeler seni heyecanlandırabilir. Kreatif biryapıyorsan, yeni trend gelişmeleri işine dahil etmek isteyeceksin. Boşanma aşamasında olanlardansan, eşinin senin için gösterdiği çabaya karşılıksız kalmayacaksın. İkinci bir şans vermeyi düşünebilirsin.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve hayatınızı analiz etme, gerekli değişiklikleri yapma gününde olabilirsiniz. Sosyalleşmek, işinizi tanıtmak ve maddi durumunuzu iyileştirmek için de bunun faydalarını görebilirsiniz. Dikkatli olmanız gerekenler ise; objektif kalmak, gurura kapılmamak ve duygusal davranmamak olacaktır. 

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayacağınız bir gündesiniz. Planladığınız işlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Gün içinde duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş'in hayat veren enerjisi söylediğiniz ya da düşündüğünüz her şeye iyi ya da kötü ayırt etmeksizin hayat verebilir, pozitif kalmaya çalışın.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Karşına çıkacak bu kişi ile arandaki iletişimin artması, bazı konularda yalnız olmadığını gösterebilir. Daha paylaşımcı olman enerjinin daha iyi bir hale gelmesine vesile olabilir bugün. İyi etkilere kendini açmalısın.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün zihinsel keşifleri ve tartışmaları yeni yönlere yol açabilir. Daha fazla bilgi edinmek size hem mutluluk ve hem de şaşkınlık getirebilir. İşbirliği veya beyin fırtınası yapmak özellikle verimli olabilir. Gün geniş ve olumlu bir bakış açısıyla düşünmeyi teşvik eder. Arkadaşlarla yapılan sohbetler mükemmel öğrenme deneyimleri olabilir ve çözümler alışılmadık ancak değerli olabilir. Endişelerinizi bir kenara bırakmak, kendinizin tadını çıkarmanız için daha fazla alan sağlar. Fikirler büyüktür ve olasılıklar beklemediğiniz yerlerde bulunabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlar sergileseniz bile, içsel duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine uyum sağlamayı öğrenmelisiniz. Bugünolanaklarınızı değerlendirmek isteyeceksiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili teraziler. İçe dönmek, ne istediğinize karar vermek, biraz yalnız kalmak iyi gelecektir. Aksi takdirde ilişkileriniz tamamen bozulabilir. Hayır demeyi öğrenin, içinize atmayın. Kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelisiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve mantıklı bir yaklaşım göstererek, olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. Ayak ağrılarınız olabilir.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>