Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Uyum Sağlamaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Odak noktanızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. İlişkinize daha farklı şekilde yaklaşmanız gerekebilir.

Daha sabırlı olmalısınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Maddi koşullar değişim gösterecek. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel imajınız ve kendinizi ifade etme şeklinize özen göstermek iyi bir özelliktir. Fakat bu bazen insanların ne dediklerini anlamanızı zorlaştırabilir, beklentilerin ya da önerilerin farkına varmanızı engelleyebilir. Kendi kendinize koyduğunuz kuralların, zamana ve ihtiyaçlarınıza uymayacağı durumlarda daha esnek ve açık görüşlü davranmanız gerekebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcunu bekleyen zorluklara karşı olumlu bir tutum sergilemelisiniz. İletişim problemleri ortaya çıkabilir ancak sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşım ile bu durumların üstesinden gelebilirsiniz. Duygusal konularda ise eski konular gündeme gelebilir, ancak geçmişi geride bırakıp geleceğe odaklanmanız önemli olacaktır. İnsanlar arasındaki ilişkilerde denge sağlamak için içgüdülerinize güvenin ve açık iletişim kurmaya özen gösterin. Uyumlu ve sakin bir gün geçirmeniz dileğiyle.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihte ilişkisini sonlandırmış bir Terazi burcuysan, eski partnerini sosyal medya üzerinden araştırmak isteyebilirsin. Henüz tatile çıkmamış bir Terazi burcuysan, tatil fiyatları seni biraz düşündürebilir. Boşanmış bir Terazi burcuysan, çocuklarının eğitimi ile ilgili konularda eski eşinle zıt düşebilirsiniz. Orta yolu bulmakta zorlanacaksın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizden geleni yaptıktan sonrasını düşünmemelisiniz. Sınırları bilmek sizi engelliyor gibi düşünebilirsiniz ama sınırlar aslında koruyucudur. Yaşayarak deneyimleyeceğiniz konuları aceleye getirmemeli, odak noktanızdan şaşmamalısınız. 

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha hassas davranabilirsiniz. Gün içinde niyet ettiğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz işlere zaman ayıracaksınız. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde kafanız karışık olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinize yeterli gelmeye odaklandığınız bugünlerde partnerinizin de iyi hissetmesi için elinizden geleni yapabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Havada hızlı bir değişim etkisi olabilir. Bu değişim etkisi hayatında daha güzel etkilerin oluşmasına vesile olabilir. Sana sıkıntı veren konularda bir çözüm üretmen ve daha sağlam adımlar atman kolaylaşabilir bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Teraziler, bugün son zamanlarda tükettiğiniz enerjinizi geri kazanmak için biraz geri çekilmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Özellikleve günlük hayatınızda yapacağınız değişiklikler aracılığıyla hayatınıza daha fazla yapı getirmek için iyi bir zamandasınız. Artan dikkat sürenizle ve önceliklerinizi net bir şekilde belirleyerek işleri düşündüğünüzden daha kolay halledebilirsiniz. Kaostan avantajlı çıkararak tatmin olabilirsiniz. Bugün, hayatınızdaki kaotik alanları düzenlemek için iyi bir zamandasınız ve bu size huzur getirebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişki kurduğunuz insanların istediğiniz sakinlikte olmaması aslında sizin gereğinden fazla tepkisiz ve sakin olmanızdan kaynaklanıyor. Düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bastırmanızın ne size ne de karşınızdaki kişilere faydası var. Biraz tepkisel olabilmeyi öğrenmelisiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çevrenizle iletişiminiz artabilir ve sosyal çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için gireceğiniz ortamları ona göre seçiyorsunuz. Bugün, uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe artarak, motivasyon gücünüzü arttırıyor.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>