Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sakinsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli davranmaya başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz duruma uygunluk gösterme konusunda daha sabırlı olmalısınız. Hatalarınızdan ders çıkartmayı başardığınız sürece bunu net bir şekilde belli de edebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın.

Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Dengesizliklerin ortadan kaldırılabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz.

Maddi durumunuzu tamamen kontrol altına almalısınız. Kendiniz için doğru olan ne ise, onun üzerinde yoğunlaşmaya çalışın. Gelir ve gider arasında denge kurmayı başardığınız sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacağınızı da bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ne kadar değer verdiğinizi düşünebilirsiniz. Bu konuda çevrenizdeki insanlara bakarak, onların fikirlerini alarak da çözüm bulabilirsiniz. Bazı şeyler sadece maddi güç ile ilgili değildir; elde edeceklerinizle neler yapacağınızı bilmekle ilgilidir.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu davranabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişiminizi güçlendirmek için açık ve anlaşılır bir şekilde konuşmaya özen gösterin. Kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlayabilirsiniz. Planlı ve disiplinli hareket ederek projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ekip çalışmalarında liderlik rolü üstlenebilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırarak ruhunuzu besleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek için beslenmenize özen göstermelisiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni işe başlamış Terazi burcuysan, bu işin sana göre olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Vakit çok geç olmadan kedine uygun olan işi bulmak için düğmeye basacaksın. Kardeşi olan Terazi burcuysan, kardeşinle aranda birtakım gerginlikler yaşanabilir. Sakin olmayı çalışmanda fayda var.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların ve konuların sizi etkilemesi normaldir. Bunlara vereceğiniz tepkileri düzenlediğinizde ve kalıcı hale getirdiğinizde etki de azalacaktır. Fiziksel rahatsızlıklarınız için doktor kontrollerine zaman ayırmalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler olabilir. Çalışma hayatınızda yeni fikirler gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermelisiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif düşünme hali yapmak istediklerinize de yansıyarak işinizin rast gitmesine sebep olacak. Maddi sıkıntılarınızı atlatacağınız bir dönemdesiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili ya da sosyal konularda yapacağınız yatırımlar, katılacağınız programlar size bazı gerçekleri hatırlatabilir ya da bunları görebilme şansı verebilir. Eksikliğini bildiğiniz halde tamamlamakta zorlandığınız ya da kaçtığınız her şeyin ansızın geri dönüşü olabilir. Amacınız ileriye gitmekken geride durmanıza, takılıp düşmenize neden olacak hiçbir fikre hizmet etmemelisiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün korkuları ve endişeleri harekete geçiren çelişkili mesajlar ve olaylar olabilir. Hayatınızdaki insanlar biraz kontrolcü görünüyor. Şu anda güç oyunlarının kökeninde bir pozisyon, unvan veya kişiyi kaybetme korkusu var. Bir fikrin benimsenmemesi veya anlaşılmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir ve her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Birinin aşıladığı korku, sizi bazı güzel şeylerden alıkoyabilir, bu yüzden buna dikkat edin. Gerçekte, gergin hissetmek keşfetmeye değer daha derin bir şeyin belirtisi olabilir. Şu anda zihninizin merkezinde yer almasına izin verdiğiniz şey konusunda seçici olun. Gün ilerledikçe ve hayatınıza daha basit, daha anlaşılır bir şekilde yaklaştıkça bu görev çok daha kolay hale gelir.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü ispat etmek için, başlattığınız mücadeleden, zevk alıyorsunuz.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahat konularında bazı iletişim sorunları ve aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Satürn'ün size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>