Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Garanticisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi iç dünyanız çekebilir ve ilişkinizden biraz olsun uzaklaşmaya çalışabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki yoğunluk, normalde atmayacağınız adımlar atmanıza neden olmakta. Sınırları belirlemeli ve ihlal etmekten kaçınmalısınız.

Mesleki açıdan tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Çözümler konusunda daha dengeli olmanız gereken bir gün. Aldığınız ve alacak olduğunuz tedbirlerin size her açıdan yarar sağlayabileceğini de unutmamalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmayı başardığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali konularda değişim ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kazandırmayan, bereketi kaçıran ve huzursuz eden işlerden vazgeçebilir, deneyimlerinizi farklı bir alana taşımak isteyebilirsiniz. Bu konuda kaynak ve ortak araştırması yapmak için iyi bir gündesiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal denge kurmak ve ilişkilerde uyum sağlamak ön planda olabilir. Karşınızdaki kişilerle iletişiminizi dengeli bir şekilde sürdürmeye özen göstermelisiniz. Duygusal konularda içsel dengeyi sağlamak için kişisel gelişim çalışmalarına zaman ayırmak faydalı olabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak iç huzuru bulabilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir zamanda farklı bir ülkeye taşınmış Terazi burcuysan, hayatının her alanında daha temkinli ve garantici adım atmaya özen göstereceksin. Yeni hayatına beklediğinden daha hızlı adapte olman seni mutlu ediyor. Aile büyüklerin sana karşı birtakım kırgınlıklar yaşıyor olabilir. Onları en azından telefonla arayıp hâl hatır sorabilirsin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda heyecan verici gelişmeler yaşanabilir ve yeni insanlarla tanışma fırsatınız olabilir. Yeni hedefler koyarak cesaretle hareket edebilir ve bu süreçte ilham verebilirsiniz. Profesyonel projeler ve yatırım fikirleri konusunda adımlar atmak için uygun bir gündesiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor olabilir. Elinizdeki kaynakları daha doğru şekilde kullanmaya bakmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hedefleriniz için çok fazla çaba harcıyorsunuz. Kariyer hedefiniz olsun ancak hırslı olmayın çünkü hayat hedeflerden ibaret değildir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayattaki değerlerinizi ne kadar koruyabildiğinizi düşünebilirsiniz. Bazen elinizde olmayan ya da yeterince etki edemeyeceğiniz durumlarla da karşılaştığınızda ondan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Ancak buradaki kilidi vazgeçerek değil, anlamaya ve onu yaşamınıza dahil etmeye çalışarak açabileceğinizi unutmamalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etkileşimleriniz bugün oldukça içten, sevgili Terazi ve bunlar hem size ilham verebilir hem de sizi gerçekçi bir bakış açısıyla dengeleyebilir. Gün, sizi önemli bir keşfe veya heyecan verici bir ilgi alanına doğru itebilir. Yeni bir şey öğrenme arzusu sizi ele geçirebilir ve bir sezgiyi takip etmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirler ve sizin için gerçekten önemli olan projelere odaklanmak için verimli bir zamandır. Ayrıca ufkunuzu genişletmek ve zihninizi farklı fikirlere açmak için iyi bir gün. İlişkilerde açıklıktan hoşlanmanız muhtemeldir ve insanlara olan faydanızla özel bir gurur duyarsınız. Yakın bir dostunuzla istişare etmek veya beyin fırtınası yapıp ilham verici fikirler bulmak için ideal bir zaman olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlık sorunlarınızın veya ekonomik sıkıntılarınızın tetiklenebileceği bir gündesiniz sevgili teraziler. Beklenmedik konuların gündeme gelmesi enerjinizi düşürebilir. Yakın ilişki içerisinde olduğunuz kişilere tam anlamıyla güvenemiyor olabilirsiniz. Biraz zaman verirseniz bütün taşlar yerine oturacak.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarla ilgili, sınırlarınızı genişletme isteğinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>