Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Destek Bekliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal konularda daha derinlemesine düşünmeye özen göstermelisiniz. Kontrol hissiniz oldukça yüksek, ancak bunun ilişkinize zarar vermemesi için dikkatli olmalısınız. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

Terazi burcu bugünve kariyer hayatınızda, kendinize bir sınır koymalı ve bu sınırı aşmaktan kaçınmalısınız. Kafanızda yer eden olumsuz düşünceleri bir an önce ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Bilinçli adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz.

Bugün, parasal durumunuzu zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Ödemeler ve borçlarla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeli olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gitmeye başlayacağını gözlemleyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakımınızla ilgili konularda destek isteyebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve yapabileceklerinizi bilerek hareket ettiğinizde kafa karışıklığınız en aza inecektir. Bu yüzden önyargılarınızı, tedirginliklerinizi bir kenara bırakarak mantığınızla düşünmeli ve insanları da bu bakış açısıyla dinlemelisiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcundaki insanların kararlılıkla hedeflerine odaklanacakları ve disiplinli davranacakları bir gün olabilir. Kendinize olan inancınızı artırarak önemli adımlar atabilir ve uzun vadeli planlarınızı şekillendirebilirsiniz. İlişkilerinizde de duygusal denge ve anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal ve zihinsel olarak da denge sağlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarmanız ve kendinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Desteğini beklediğin arkadaşlarından yana biraz keyfin kaçabilir. Ani plan değişikliği yapabilir, hiç aklında olmamasına rağmen yeni bir teklife düşünmeden atlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, platonik aşkına ilanı aşk edebilirsin. Ailendeki insanlarla birlikte yaşam alanına dair değişiklikler yapacaksın.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığın bir durum ile alakalı karar verme konusunda seni isteksiz görüyorum. Çıkmaz sokaklarda dolanıp problem yokmuş gibi de davranma lütfen. Zamanını iyi kullan. Önemli bir başarı elde edeceksin. Disiplin ve irade gücü ile toplumda tanınma şansı bulacaksın. Çok iyi bir enerji sana geliyor. Özellikle finansal konularla ilgili güzel haberleri çok yakında duyabilirsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. Tepkisel davranmamaya özen gösterin. İlişkilerinizde mücadele vermeniz gereken konular ortaya çıkabilir

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık alanında dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Aşk konusunda partnerinizle anlaşmazlık yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size gerçekten neyin gerekli olduğunu düşünmelisiniz. Çevrenizden haberler almak, bazı bilgilere erişmek gerçekten hayatınızı devam ettirmek konusunda bir kriter olmayabilir. Yaşadığınız bunalma ve stresin dışına çıkmak için sorumluluklarınıza ağırlık verebilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, gün size hoş bir sorumluluk duygusu verecek şekilde şekilleniyor ancak memnun hissetmek zor olabilir. Bir parçanız çok huzursuz ve farklı bir şey deneyimlemek için aç olabilir ancak bir planınız veya kesin bir yönünüz olmayabilir. Ayrıca yükümlülüklere veya başkalarına hizmet etmeye bağlı olabilirsiniz. Suçluluk duygusu sizi kendi işinizi yapmaktan alıkoyuyor olabilir. Ayrıca şu anda biraz güvensiz veya kendinizden emin değil gibi hissediyor olabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunurken ekstra hassas olmak önemlidir çünkü bir tartışma şu anda ruhsal olarak size fazla ağır gelebilir. En iyi sonuçlar için dikkatli olun çünkü gerekli tüm bilgilere sahip olmayabilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkaları ile ilgilenmek şimdi ön planda bulunmaktadır. Gerçek hayat ilişkilerinizi test edecektir. Ortaklıklar yeni, muhtemel ve zıt talepleri karşı karşıya kalacak, iyi ilişkiler devam edecek, diğerleriyse zayıflayacaktır. Yükselen tanınma ve sorumluluk talepleri için kendinizi hazırlayın.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ani sağlık, ameliyat veya finansal konularda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün kadar duygusal anlamda yüzeysel olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonra tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Meslek yaşantınızda kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz ama eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>