Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yorgunlukların Var! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. Duygusal enerjinizi doğru yönetmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. İlişkiniz için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlama şansınız var. Doğru olan ne ise, ona yönelmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı duyguları paylaşmadığınız kişilerle bir ortaklık, birliktelik kuramazsınız. Duygularınızı değiştirmek değil ama bunların farklı gerekliliklerini görmek adına bir çaba göstermeniz gerekebilir. Kendinize ışık tutun, bugün denenmişi değil denemekten çekindiğiniz konularla ilgilenmeye çalışın.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Karar vermeden önce sevdiklerinizle iletişimde kalmanız faydalı olacaktır. Duygusal dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırın ve iç sesinizi dinleyin. Özellikleortamında diplomasi ve uyumlu tavırlar sergilemek size fayda sağlayacaktır.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın yoğun temposundan bıkmış olabilirsin. Sevdiklerine küçük bir tatil yapmak isteyebilirsin. Evlilik hazırlığında olan Terazi burcuysan, harcamalarında aşırıya kaçtığını düşünebilirsin. Bundan sonra sadece ihtiyaçlarına odaklanacaksın. Bugünün yorgunluğunu bir bardak bitki çayı içerek atmak isteyebilirsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgiyi sorgulama ve kullanma becerilerini geliştirmek önemlidir. Doğru kaynakları seçmeli ve inandığınız değerlere bağlı kalmalısınız. Dış etkilere karşı sağlam duruşunuzu koruyun ve kendi yönünüzü belirleyin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitsel konularda değişiklikler yaşanabilir. Yeni işlere başlamamanızda fayda var. Gençlerle ilgili konular öne çıkabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrenin size vereceği güzel teklifleri değerlendirmek için mutlaka kendinize ve düşüncenize zaman ayırın. Aşk hayatınız farklı bir boyuta geçebilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki herkesin tersinden kalktığını düşünebilirsin bugün. Kendi işine bakmak, kendine odaklanmak için iyi bir gün olacak. Sakin ve yapıcı bir tavırla etrafındakilerle muhatap olmak günün gerginliğini azaltabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün erken saatlerde eleştiriler veya kusurlar ön plana çıkma eğilimindedir. Ev işleri veya sorumluluklar sizi geride tutabilir ve bunları yönetmek normalden daha zor görünebilir. Bir projeye olan güveninizi yeniden kazanmadan önce ayarlamalar yapılması gerekebilir. Neyse ki sadece kusurları, blokajları ve gecikmeleri değil, fırsatları da görebiliyorsunuz ve gün ilerledikçe bu daha doğal hale geliyor. Enerjiler olumlu, nazik ve açıktır; bir ilişki sorununu çözebilir ya da bir yanlış anlaşılmayı düzeltebilirsiniz. Küçük ayrıntıları büyük resimle birleştirme yeteneğiniz artık çok güçlü ve muhtemelen takdir edilecek.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Dikkatli olmalısınız.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilir ve huzursuz, yorgun hissedebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla fikir çatışmaları yaşamanız mümkün. Organizasyonlar konusunda kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışıyor ve sizi karşı çıkanlara tepki gösteriyorsunuz. Bugün, ikna kabiliyetinizi fazlasıyla kullanacaksınız.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>