Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yapıcısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha net olmalısınız. Etkin adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

İş ve kariyer hayatınızda her şey daha iyiye gidebilir. Durumlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Finansal dengeleri zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmadığınız sürece genel olarak sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni hedefler koymak adına iyi bir gün olabilir. İçinizde bir cesaret doğduğunu hissedebilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan daha güvende olacağınız, sesinizi duyurabileceğiniz gelişmeler konusunda ilk adımı sizin atmanız gerekecektir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu insanları için ilişkilerinizde dengeyi sağlama ve iletişimi güçlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda kararlı olmanız gereken bir gündesiniz. İçsel denge ve huzurunuzu korumak için bugün kendinize zaman ayırmanızda fayda var. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz kişiyle daha bağlı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda ise dikkatli ve planlı olmanız gereken bir gün olabilir, iletişimde ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerin arasında küslük söz konusuysa arayı düzeltmek için yapıcı adımlar atabilirsin. Uzun zamandırarayışı içerisinde olan bir Terazi burcuysan bu konuda hareketlilik kazanabilirsin. Sosyal medya üzerinden alacağın ani haberler seni bir hayli şaşırtabilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkilerin ya da paylaşımların hukuksal bir boyut kazanması gündeminizde yer bulabilir. Eski ya da güncel olması fark etmeksizin, ilerleyişi herkes için zorlaştıran karar ve isteklerden uzak durmalısınız. İnatlaşma ve hırs için doğru bir günde değilsiniz; kendinizi gündeminizden ve önceliklerinizden koparmayın. 

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlayacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Eğitsel konularda başarılı olabilirsiniz. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Bazı konularda onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olayları tasarlamak yerine olduğu gibi bırakın çoğu zaman senaryo kafanızda tasarladığınız kadar kötü bir şekilde olmayacaktır.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni konular ile alakalı heyecanlanabileceğin bir gün. Bazı şeylere odaklanmak o yüzden biraz zor olabilir. Hayal kurmak ve yaşanabilecekleri hesaplamak günlük hayattan daha keyifli gelecek sana. Ancak günün sonunda gerçek hayata dönmen gerekebilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kişiliğinizde veya yaşam tarzınızda derin ve uzun süreli değişiklikler yapma konusunda derin bir istek yaşayabilirsiniz. Özellikle hayatınızdaki insanlara ve para konularında bağımlılıklarınızı veya yaklaşımınızı değiştirme ihtiyacını tetikleyen beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. Eğer başkalarının insafına kalmış hissediyorsanız, bu, özgür kalmak isteyeceğiniz bir zamandır. Beklentileri tersine çevirmek ve belki de büyüyüp gelişebilmeniz için bazı olağan rutinlerinizi kırmak için mükemmel bir zaman. Bu enerjiyi, sizin için anlamlı bir değişiklik yapmak üzere cesaretinizi artırmak için kullanın.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Mükemmelsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Partnerinizle beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan kişiye, çok az rastlanır. Para kazanma konusunda ince detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Zekanızı en iyi şekilde kıvrak bir şekilde kullanarak, hedeflerinize yakalaşacaksınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>