Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tepkisiz Değilsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacaksınız. Hislerinizi açık etmeden önce biraz daha beklemede kalın. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz çok yüksek.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Tek başınıza hareket etmeniz size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Yardıma açık olmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tutkulusunuz. Elinize geçen finansal güçten dilediğiniz gibi yararlanacaksınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde öğrenecekleriniz tadınızı kaçırabilir. Uyum sağlamak ve geçmiş meselelerle yüzleşmek zor olabilir. Saygınızı, nezaketinizi koruyun ve doğru hamleyi yapmak için gözlem yapın.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcu için iletişimde daha dikkatli olman gerekebilir. Karşındaki kişilerle olan ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olman, gereksiz tartışmalardan kaçınman faydalı olacaktır. Bugün, kendine zaman ayırarak ruhunu dinlendirebilir ve iç huzurunu sağlayabilirsin. Ufak tefek aksilikler sizi yıldırmasın, daha pozitif ve sakin bir tutumla günü daha iyi yönetebilirsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilisinden yeni ayrılmış Terazi burcuysan, eski partnerin sosyal medya üzerinden dikkat çekici paylaşımlar yapabilir. Sosyal medya üzerinden gelecek olan mesaja tepkisiniz kalamayacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin alacağı terfiiyle konfor alanınızdan çıkmanız gerekebilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı endişeleriniz ruhsal gibi görünse de fiziksel sağlık sorunları getirebilir. Kendinize zaman ayırmak ve ruhsal sağlığınıza önem vermek, günlük işlerinizi daha verimli yönetmenize yardımcı olabilir. Bugün yaşantınızı yeniden planlamalı, bağımlılıklarınızı gözden geçirmeli ve sorumluluklarınıza karşı durmaktan vazgeçmelisiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz. İşlerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda daha fazla uğraşabilirsiniz. İşlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son haftalarda hareket eksikliğinden sıkıldığınızdan ve hayatınızı yeniden harekete geçirmek için kaos ve kafa karışıklığından yararlanabildiğinizden memnun olacaksınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularda bir adım atmak isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızı geliştirmek, kendinizi görmek istediğiniz alanı araştırmak ve bunun gereklerine uyum sağlamak motivasyonunuzu yükseltebilir. Bulunduğunuz sosyal çevrelerin destekleri size ilham verebilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bir ilişki sorunu konusunda huzursuz hissedebilirsiniz. Zihninizi olumsuz düşünce kalıplarından uzaklaştırmak için hem keyifli hem de üretken bir şeye odaklanmaya çalışın. Gün, arzularınızı ortaya koymanızı ve istediğiniz şeyin peşinden gitmenizi destekliyor. Motivasyon kazandıkça enerji seviyeleriniz artıyor. Felsefi bir konu veya belirli bir inanç konusunda özellikle ilgili olabilirsiniz ve bu sizi yeni bir ilgi alanına yönelmeye motive edebilir. Kesinlikle maceraya hazırsınız ve fikirleriniz konusunda tutkulu hissediyorsunuz. Ufkunuzu genişletmek için mükemmel bir zaman olabilir. Büyük planlar yapınancak önemli ayrıntıları daha sonra doldurmak üzere bekletin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi çekinmeden söyleyeceğiniz bir gün. Duygularınızı yoğun ve hızlı yaşıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün, hızlı karar vereceksiniz. Hatalara karşı tedbirli olun

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahat konularında şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye uzun vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 49' 11" R
Ay
Yengeç
23° 55' 08" R
Merkür
Akrep
15° 25' 34" R
Venüs
Yay
07° 10' 19" R
Mars
Yengeç
25° 38' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 19" R
Satürn
Balık
13° 08' 29"
Uranüs
Boğa
26° 12' 50"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 06"
Lilith
Terazi
12° 53' 16"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>