Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Veri Kaybedebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak oldukça iyi hissediyorsunuz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabileceğiniz bu süreçten doğru anlamda yararlanma şansınız var. Dengeli davrandığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Terazi burcu bugünve kariyer alanında, mesleki olarak daha kararlı olmalısınız. Dengeleri lehinize çevirme şansınız oldukça fazla. Sorunları çözüme kavuşturduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gideceğini unutmamanız gerekiyor.

Bugün, elinize geçen maddi fırsatları dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Sorun olarak görmediğiniz bazı konuların sizi zorlayabileceğini bilmelisiniz. Daha kararlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerinizi takip etmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi nerede, hangi koşullarda, kimin yanında gördüğünüzü bulduğunuzda nereden başlayacağınızı da bulabilirsiniz. Ancak hepsinin öncesinde, sizi neyin mutlu ettiğini, elinizden ne geldiğini ya da gelmesi gerektiğini düşünüp planlamaksınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha dengeli bir şekilde ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. İletişim yetenekleriniz ön planda olacak. İş ve sosyal ilişkilerinizde dengeyi sağlamak için çaba harcamalısınız. Partnerinizle olan ilişkinizde anlayış ve uyum içinde olmanız gereken bir gün. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu şeylere yönlendirmeye gayret edin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici pozisyonunda bir Terazi burcuysan,arkadaşlardan birinin önemli bir dosyayı kaybetmesi, cumartesi gününü işinin başında geçirmene sebep olacak. Bu tür kayıplara karşı, teknolojik cihazlarında tuttuğun bilgileri yedeklemen gerektiğini fark edeceksin. Uzun süredir kiradaysan ev sahibinle ufak bir tartışmanın ardından aniden yeni bir ev arayışı içine girebilirsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızın artacağı bir gün olabilir. Kendi ihtiyaçlarınız, sosyal programlar ya da işinizle ilgili yenilikler sizin için büyük bedellere dönüşmemelidir. Bugün düzenli bir yaşam için gerekli olan ve olmayanı ayırt etmeye, hırslarınızı törpülemeye çalışın.   

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evde daha fazla sıkışıklık söz konusu olabilir. Neyse ki öğleden sonra yaratıcı çalışmalara ve hayatı güzel yanlarına daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla bilhassa da pozitif insanlarla bir arada bulunmak enerjinizi yükseltecek ve günün özellikle öğleden sonraki kısmını beklediğinizden enerjik geçirebileceksiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi kendinize halletmek yerine fikrine güvendiğiniz kişilerden destekler alabilirsiniz. Konuşmaya, anlatmaya çalışmak bu yönde bir çaba gösterdiğiniz için hayattan bir karşılık almanızı kolaylaştıracaktır. Geniş ve ferah bir seçeneğiniz varken kendinizi sıkıştırmaya devam etmemelisiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri fikir alışverişinde bulunarak öğrenmek için mükemmel ve yeni bağlantılar kurmak değerli olabilir. Bir konu hakkında tamamen yeni bir bakış açısı ortaya çıkabilir ve seçeneklerinizi keşfetmek iyi hissettirir. Ayrıca hayatınızdaki temel kalıpları tanımak için güçlü bir zamandır. Zorlu bir başlangıç ​​yapabilse de bir konuşma ödüllendirici olabilir. Bugün ilerleyen saatlerde, duygularınızı güvendiğiniz biriyle veya günlük tutarak yalnız başınıza iletme konusundaki daha rahat olursunuz. Ayrıca başkalarının daha derin duygularını daha iyi anlıyor olabilirsiniz ve biri için rehberlik kaynağı olmak ödüllendirici olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Işler umduğun gibi sonuçlanmıyorsa lütfen moralini bozma. Bu durumdaki olumlu yönleri görmen gerekiyor. Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması gerekiyor. Dilekler gerçekleşiyor aslında, endişeler yok oluyor ve yaşam sevgisi seninle oluyor. Yani umduğun bir şey sonuçlanmazsa bile, başka bir taraftan güzel dileklerin gerçekleşiyor.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve yurt dışı, eğitim, seyahat alanında fırsatlar sizi bulabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>