Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sıkışmış Hissediyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sevdiğiniz kişiye karşı basit kıskançlıklar içerisine girebilirsiniz. Gereğinden fazla karmaşık davrandığınız takdirde her şeyin daha zor olabileceğini de unutmamalısınız. Gerginliklerin üstesinden gelmeniz gerekmekte.

Mesleki açıdan kendinizi biraz olsun yorgun hissedeceksiniz. İşlerin tam olarak istediğiniz gibi gitmemesi sizi biraz olsun zorlamakta. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmeye çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tutarlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın. Tutumlu olabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerdeki mesafeler ve değer verme eksikliği, sizi bazı kararlara zorlayabilir. Yeni insanlarla tanışma korkusunu yenmekle beraber mevcut ilişkileri farklı bir gözle değerlendirmekten artık kaçmamalısınız. Bazı ekonomik planlar için hazırlık yapabilir, standartlarınızı yükseltmenin önündeki engeller üzerinde çalışabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün ilişkilerinizde dengeleri sağlamak ve adaleti gözetmek önem kazanabilir. Amaçlarınıza odaklanarak, hedeflerinize daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. İletişim konularında daha anlayışlı ve uyumlu olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Ayrıca bugün kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Keyifli ve dengeli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın yoğun temposunda kendini bir köşeye sıkışmış hissedebilirsin. Dinlenmek, uzaklaşmak ve kendinle baş başa kalmaya çok fazla ihtiyaç duyuyorsun. Çalışan Terazi burcuysan, hafta sonunabırakmak istemeyeceksin. Tüm işlerini hızlıca tamamlamak isteyeceksin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içsel dünyanıza ve ruhsal ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz. Geçmiş konular veya bilinçaltı meselelerle ilgilenmek için iyi bir zaman olabilir. Artık bunları bir daha açmamak üzere kapatın, gündeminize farklı ve faydalı konular dahil edin. Meditasyon, dua, el becerileri gibi seçenekler yalnız kaldığınız anlarda zihninizi sakinleştirecektir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında desteğiniz gerekebilir. Bazı işlerinizde dalgın olabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çocuksu bir coşku ve neşe içerisinde hissedebilirsiniz. Bir süredir rutinin hayatınıza hakim olmasından ötürü mutsuz hissediyordunuz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Amacınızdan sapmadığınız sürece durmanızın ya da başka konularla ilgilenmenizin bir zararı olmayacaktır. Bazen istediğiniz şeyler için daha iyi düşünebilmek adına o isteğin dışına çıkıp bakmanız gerekebilir. Kendinizi bir sıkışmışlığın içinde hissetmek yerine hayatınızın akışına uyum sağlamaya çalışın.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne motive edici bir atmosfer hakim ve baktığınız her yerde bir ilham kaynağı görebilirsiniz. Sosyal konular ve inançlar hakkında konuşmak heyecan verici olabilir. Farklı aktivitelerden veya konulardan hoşlanıyor olabilirsiniz veya sıra dışı ve canlandırıcı bir şey deneyimleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aşırıya kaçmak yerine artan yaratıcı gücünüzü akıllıca kullanmayı hedefleyin. Hayat son zamanlarda biraz sıkıcı geliyorsa, ihtiyacınız olan canlılığı bugün yakalıyorsunuz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlara güvensizlik duygusu içinde yaklaşabilirsiniz. Bilinçaltınızda geçmiş deneyimlerinizden kaynaklanan korkular var ve hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Geçmişte kalan duygularınıza izin vermemelisiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahat konularında sosyal çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununu yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>