Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphecisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal adımlar atma isteği duyabilirsiniz. Düşünce tarzınızı biraz değiştirmeyi başardığınız takdirde mutluluğa ulaşmak o kadar da zor olmayacak. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmeniz gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer yaşamınızda, mesleki olarak düzen kurmayı başarma şansınız yüksek. Bu düzenin kimse tarafından bozulmasına müsaade etmeyeceksiniz. Dengeleri zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmaya özen gösterin.

Bugün parasal kaynakların yönetiminde ufak zorluklar yaşanabilir. Kendinizi sıkıntıya girmiş gibi hissedebilirsiniz. Hatalı harcamalar yapmadığınız sürece toparlanmayı başarabilirsiniz. Kontrollü olmaya dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinize zaman ayırmanız gerekebilir. Bunu sadece keyifli anlar yaşamak için değil, kendinizi ifade etmek için de yapmalısınız. Bazen sözle anlatamadıklarınızı eylemlerinizle anlatmanız daha kolaydır.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. İletişim becerileriniz sayesinde sorunları kolaylıkla çözebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi sağlamak da bugün önemli olabilir. Özellikle sanatsal ve yaratıcı faaliyetlere yönelerek stresten uzaklaşabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biriken borçlarına çeki düzen veriyorsun fakat ortaya çıkan beklenmedik harcamalara dair kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Çevrendekilerle kurduğun iletişimde, karşı taraftan beklediğin samimiyeti göremediğine dair soru işaretlerin artabilir. Evlilik sürecinde bir Terazi burcuysan, harcamalarına dikkat etmelisin.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size verilmeyen, layık görülmediğinizi sandığınız her şey için kendinizi ve çevrenizi suçlayabilirsiniz. Bu konuda daha yapıcı olmalı, yüzeysel düşünmemeli ve olayların arka planına, gerçekliğine de odaklanmalısınız. Bugün sizi aşağıya çeken faktörlerin dışarıdan değil, içeriden geldiğini görmeli ve kendinize değer vermeye başlamalısınız.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda son derece şanslısınız. Hayatın güzel yönlerini açabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dinlenmek ve dinlenirken öğrenmek için uygun bir süreçte olacaksınız. Aşk konusunda ne istediğinizden tam olarak emin olamamak sizleri biraz da olsa zorlayabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kapılarınızı kapattığınızda sizi neyin üzdüğünü ve mutlu ettiğini düşünün. Bu ikisinin farkını bildiğinizde hayatınızın akışının hızı ve yönü değişecektir. Şimdi bu bilgiyi yeni bir rutine dönüştürmek için kendinize yeni davranış kalıpları ve mesafeler oluşturun.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün keyif alacağınız ve öğreneceğiniz çok şey bulabilirsiniz. Zor bir konuya cesurca yaklaşmak düşündüğünüzden daha özgürleştirici olabilir. Gün ilerledikçe, yeni fikirlere doğru yönelirsiniz ve güzel bir iletişim akışı vardır. Yeni bir ayrıcalık veya düşündüğünüz gibi en iyi şekilde hareket etmek için daha fazla serbestlik sizi güçlendirebilir. Başkalarıyla olan ilişkiler, kişisel felsefeleri ve inançları paylaşarak sizi güçlendirilebilir. Sorunlarınız hakkında özel biriyle yapacağınız konuşmalar olası çözümlere kapı açabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi şeylere gereğinden fazla odaklanma. Sürekli “yanlış bir karar verdim” duygusuna kapılma. Olumsuz ya da korku odaklı düşüncelerden kendini arındır. Mutlu bir sonuç alacaksın çünkü başarıya yol açacak yeni parlak fikirler bugün geliyor. Kendine güvenir misin lütfen?

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili sizin istediğinizden de güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşısında etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz mümkün. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldanma olasılığınız söz konusu, çok dikkatli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>