Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mesafelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak noktalar bulacak ve bu doğrultuda adımlar atacaksınız. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece sorunların gündeme gelmeyeceğini unutmamalısınız. Ortak nokta üzerinde buluşmaya özen gösterin.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, pozitif düşüncelerle hareket edecek ve atacağınız adımları buna göre planlayacaksınız. İstediğiniz sonuçlara adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Koşullar değişkenlik gösterebilir; fakat üstesinden gelmeye çalışmalısınız.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Mümkün olanlara yöneldiğiniz sürece sıkıntılarla karşılaşmayacaksınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinleriniz ve sağlık alışkanlıklarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yanlışta ısrar etmek onu kalıcı bir alışkanlığa dönüştürebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırıp bunları düşünmenizde ve kişisel bakımınıza önem vermenizde fayda var.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu etkileyen enerjiler iletişim odaklı olacak. Kendinizi ifade etme ve duygularınızı paylaşma konusunda şanslı hissedeceksiniz. İnsanlarla anlaşmak ve iletişim kurmak kolay olacak. Bugün sosyal etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanıklık edeceğin bazı olaylardan dolayı, aslında ne kadar gereksiz meseleleri kendine boş yere dert ettiğini anlayabilirsin. Son zamanlarda aldığın kiloları kafana takıp, zayıflamak için her yöntemi denememelisin. Uygulayacağın kürlerin metabolizmana uygunluğunu hesaplamalısın. Arkadaşlarınla arana mesafe koymana neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize dönerek içsel bir yolculuğa çıkmanız, özgüveninizi artıracak ve büyük değişimlere kapı açacaktır. Ruhsal ve bedensel sağlığınızı desteklemek için çeşitli aktivitelere yönelerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Özellikle yeni insanlarla ilişkilerinizde daha dikkatli olmalı ve sırlarınızı paylaşma konusunda temkinli davranmalısınız.   

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Kardeşlerinizden destek alabilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda şüpheleriniz yerinde olsa da yine de elinizde kanıt olmadan kimseye karşı sert tutum sergilememeye çalışmalısınız.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mutlu olma ve ilgi görme ihtiyacınız her zaman iyi niyetli insanlar tarafından karşılanmaz. Bunun mücadelesiyle daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Bugün aynaya bakın ve kendinize “iyi hissettiren her şeyin arka planını da öğreneceğinize” dair bir söz verin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirleriniz size yeni ufuklar açabilir ve başkalarının bakış açıları hayatınıza katkı sağlayabilir. Hem geniş bir vizyonunuz var hem de detaylara dikkat edebiliyorsunuz, bu da güçlü bir özellik. Kişisel ilgi alanlarınızı ve başkalarına sunduğunuz hizmetleri dengede tutmak bugün oldukça kolay olabilir. İkisini birleştirmenin yaratıcı yollarını bulmanız muhtemel. İnsanlara güven vermek için doğru zaman ama aynı zamanda bağımsız çalışmalarda da güçlüsünüz ve zihniniz net. Geçmiş ya da özel konularla ilgili derin sohbetler ya da düşünceler, faydalı ve iyileştirici olabilir. Bu sayede bazı konuları çözebilir ya da tamamlayabilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileriniz bugün hiç olmadığı kadar belirsiz ve her şey sisli. İş hayatınızda çözemediğiniz konuların ısrarla üzerine gitmeyin, her şeyin bir zamanı var. Bazen bir şeyler dağılmalı ki toparlanabilsin. Rahatlayın. Israrla çözüm aramak sağlığınızı etkileyebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, gündelik işler veya sağlığınızla ilgili ani gelişmeler sizi yorabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Bundan rahatsızlık duymanız mümkün. Düşüncelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Gerilimli ortamların içinde bulunmamaya çalışın. Çalıştığınız yerde kendinizi yeterince gösteremiyor gibisiniz. Yeteneklerinizin bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle ilgili düşünceler olumlu, biraz daha kendinizi göstermeniz gerekiyor. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>