Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ani Kararlar Dikkat! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, değer verdiğiniz kişiye gereğinden fazla yüklenmemeye çalışmalısınız. Karşılaşacak olduğunuz olumsuzluklar ister istemez tatsızlık yaşanmasına neden olabilir ancak sizin sergilemeniz gereken davranış olgunluk olabilir. Kendinizi duygusal açıdan yoğun hissedebileceğiniz bir gün.

Kendinizi biraz olsun imkansızlık içerisinde hissedebilirsiniz. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle koordine hareket ettiğiniz sürece sorunları ve sıkıntıları biraz daha aşağıya çekebilirsiniz. Birbirinize destek olmanızın ne kadar önemli olabileceğini bir kez daha anlayacaksınız.

Maddiyata dayalı konularda içten içe rahatlık yaşamanızı sağlayacak yeni gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahat hareket edebileceğiniz bugün içerisinde var olan sorunları ve sıkıntıları en aza indirme şansınız var. Ödemeler ve borçlar konusunda da titiz davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı planlarınızı insanlarla, sosyal mecralarda paylaşmamak sizin nezdinizde normal olmalıdır. Bunu başardığınızda, seçici olduğunuzda insanların da suskunluğunuzu garipsemesi son bulabilir. Bireysel zaman oluşturmak, bunu rutinleştirmek önemli olacaktır; kendinize iyi bakmanın bir yolu da budur.

14 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcundaki kişiler için ilişkilerinde denge ve uyum arayışı ön planda olabilir. Sevdikleri ile iletişimlerini güçlendirmek ve anlayışlı olmak önemli olacak. Kendilerine zaman ayırarak içsel denge ve huzuru yakalayabilirler. Aynı zamanda karar alma süreçlerinde mantıklı ve adaletli bir yaklaşım sergileyebilirler. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığın bağlantı sorunları artık seni çileden çıkarıyor. Evine daha hızlı internetini bağlatmak isteyebilirsin. Yeni evlenmiş Terazi burcuysan, eşinle farklı hayat görüşlerine sahip olduğunuzu fark ediyorsun. Sürekli olarak zıtlaşmanız seni partnerinden soğutabilir. Ani karar vermek istemeyeceksin.

14 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın değerlendirmesini yapabilirsiniz. Eksiklerinizin olmasına değil, bunlara rağmen yapabildiklerinize ağırlık vermelisiniz. Bu sayede hem özgüveninizi zedelemeyecek hem de yeni bir plan yaparken nereden başlamanız gerektiğini daha iyi ayırt edeceksiniz. Kendinize zaman ayırmak için de plan yapmaya özen gösterin. 

14 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili anlam vermekte zorlandığınız konular gelişebilir. Ani tepki vermekten kaçınmalısınız. Belirsizlikten dolayı yanlış kararlar alabilirsiniz. Gündemde olan konular için başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. Dikkatsizlik yapmamaya özen gösterin. Duygusal anlamda zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Özellikle bugünlerde çeşitli vaadler duyabilir ve gerçekleşmesi için de çaba gösterebilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken konulara odaklanmalı ve istediğin şeyler için adımlar atabilmelisin. Kendinde birçok şeyi halledebilmek için iyi bir enerji bulacaksın. Verimlilik ve hareket senin için önemli olacak.

14 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir yaptığınız strateji ve planlar artık işe yarıyor olabilir. Zihninize, bedeninize ve ruhunuza iyi bakmanıza yardımcı olacak aktiviteler ilgi çekicidir. İyi niyetli insanları ve bilgiyi hayatınıza çekmek için iyi bir konumdasınız. İnançlarınızı veya fikirlerinizi paylaşan birine karşı bir çekim hissedebilirsiniz. Yine de insani becerileriniz iyi durumda ve iletişimleriniz başarılı. Eğer işinize yarayacaksa, özel veya kişisel bir konu hakkında konuşma başlatmanın tam zamanı. Yarım kalmış işleri hallederek, düşünerek, dinlenerek ve iyileşerek kendiniz için iyi şeyler yapmış olursunuz.

14 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Sorumluluk duygusuna çok fazla sahipsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

14 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilir ve yurt dışı, eğitim, seyahatlerde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

14 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek.

14 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 12" R
Ay
Koç
27° 04' 05" R
Merkür
Başak
18° 36' 12" R
Venüs
Terazi
26° 25' 54" R
Mars
Yengeç
08° 57' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 12"
Satürn
Balık
15° 07' 13"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 17"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 12"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>