Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını Açıklıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber ilişkinize yönelmeniz daha kolay olabilir.

Mesleğinizi yakından ilgilendiren yeni konular gündeme gelebilir. Karmaşık gibi duran her ne varsa onun üzerine gitmek isteyeceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için harekete geçmeniz gerekiyor.

Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Dengeleri zorlamamanız gereken bir gün. Fırsatları net olarak lehinize çevirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pozitif enerjiler alıyorsunuz ve bundan da doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sınırları tamamen genişletme şansınız var. Şartlar ne kadar değişim gösteriyor olursa olsun, bir şekilde ayak uydurmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

19 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler konusunda şanslı hissedebilirsiniz. İletişim becerileriniz ve diplomasi yetenekleriniz sayesinde herhangi bir çatışmayı çözme şansınız yüksek olacak. Ayrıca, kendinizi başkalarının yerine koyma ve empati yapma yeteneğiniz sayesinde insanlarla daha derin bağlantılar kurabilirsiniz. Ancak, dikkatinizi dağıtabilecek faktörlere karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Odaklanma ve disiplin önemli olacak. Aynı zamanda, kararlarınızı hızlıca vermek yerine düşünerek hareket etmeniz daha faydalı olabilir. İyi niyetli olmak önemli olsa da, kendinizi gereksiz sorumluluklar altına sokmamaya dikkat edin.

19 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Platonik bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye yakınlaşmakta tereddütlerin olabilir lakin bugün iletişime geçmek adına bazı fırsatlar yakalayabilirsin. İş yaşamındaki insanlarınbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacın var. Arkadaşlarınla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman geçirmek için uğraştığınız konuların yerini hayatınıza yön verecek konulara bırakmalısınız. Anı yaşarken buradan edindiğiniz bilgi ve keyfi tüm zamanlarınıza yaymak için çabanızı da tüm zamanlara göre uyarlamalısınız. Bugün geleceğinize yön verecek işler, insanlar ve mekanlar konusunda araştırmalar yapabilirsiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni kararlar ve yatırıma odaklı planlar peşindesiniz. Ancak beklentilerde gerçekçi olmanız gerek. Yeni bir borçlanma planı yapmak yerine, sizi kısıtlayan gelişmelere göz atılmalı. Eşin para durumu ya da geçmişten gelen ödemeler sıkıntı kaynağı olabilir. Ortaya çıkan masraflar ve ortak bütçenin toparlanması yönünde adımlar atabilirsiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi isteklerinizin yerini daha çok manevi istekler alabilir. Hırslarınız yerine daha çok huzur ve güven ihtiyacı yaşayabilirsiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı olaylara karşı objektifliğini yitirebilirsin. Duygusal bir açıdan olaylara yaklaşarak kendine zarar verebilirsin. O yüzden olabildiğince sakin kararlar al. Ve bu kararları kalbinle değil, mantığınla almaya çalış.

19 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, enerjinizin biraz tükendiğini hissetmek, bugün erken saatlerde motivasyon ve duyguların dalgalanmasından kaynaklanabilir. Sonuçta şüphe veya hoşnutsuzluk duygularıyla boğuşmak çok yorucu olabilir! Gün ilerledikçe hayatınızda ciddi bir değişiklik veya yeni bir başlangıç gerektiren alanları daha net bir şekilde fark edebilirsiniz. Geride bırakılması veya dönüştürülmesi gerekenlere odaklanmak için mükemmel bir zaman. Ekstra iç görü veya öz farkındalıkla sorunları çözmek daha kolaydır. Özellikle kişisel yaşamınız, aileniz ve ev meselelerinizle ilgili gömülü arzuları veya kırgınlıkları fark edebilirsiniz. Enerjinizi oldukça başarılı bir şekilde evle ilgili bir uğraşa yönlendirebilirsiniz.

19 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermeyin.. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.

19 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

19 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili ani olaylar gerçekleşebilir ancak ailenizin desteği sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşısında etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz mümkün. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldanma olasılığınız söz konusu, çok dikkatli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

19 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>