Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Adım Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Daha sabırlı olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her şeyin hemen olmasını beklemeniz pek bir şey değiştirmeyecek. Acele ettiğiniz sürece ilişkiniz zarar görebilir.

Mesleki anlamda daha tutarlı davranacaksınız. Ne yapmanız ya da yapmamanız gerektiğini bildiğiniz için pek sorun yaşanmayacak.

Gelir ve gider arasındaki problemleri yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Olumlu gelişmeler yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fırsatları kaçırma endişesi size hata yaptırabilir. Kendiniz için koyduğunuz hedefleri, doğru bir zamanda ve stratejide uygulamanın önemli olduğunu fark etmelisiniz. Bugün parasal ya da teknik konularda yeni bilgiler edinmek, ailenizin ya da ortaklarınızın fikirlerini almak işinizi kolaylaştırabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. İletişim konusunda çok başarılı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Fikir alışverişlerinizde karşı tarafı etkileme ve ikna etme gücünüz yüksek olacak. Ancak duygusal konularda kararsızlık yaşayabilir ve dengenizi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminize dikkat ederek, olumlu etkileşimler yaratmaya çalışın.

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın ilk saatlerine bir arkadaşının sorunlarından dolayı uzun süren telefon görüşmeleri yaparak başlayabilirsin. Gününü evde geçirmek isteyen bir Terazi burcuysan, nostalji yapabilir, eski albümleri karıştırmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hiç beklemediğin birinin aşk itirafı karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin verdiklerinizi anlamayan, kullanamayan kişiler olabilir. Bir özeleştiri yapmak, nerede sorun yaşadığınızı bulmak adına iyi bir gündesiniz. Kendinize, günün sonunda kötü hissettirecek sorumluluklar yüklemekten vazgeçin; sınırları bilmek önemlidir. 

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. Finansal işlerinize yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konular sizi zorlayabilir. Yeteneklerinizle ilgili işlerde sabırlı olmalısınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha sakin ve otokontrollü bir tutum sergileyerek mantığı ön plana çıkartmanız bütün ilişkilerinize şifa ve olumluluk getirecektir.

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla aranda fikir ayrılıkları olabilir. Ancak yapıcı olmak ve herkesin fikrine saygılı olmak önemli olacak. Sadece aranızda daha sağlıklı sınırlar olması için kendini biraz zorlayabilirsin bugün.

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle kendinizi geride tutulmuş veya kısıtlanmış hissettiğiniz alanlarda, tedirgin hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda, mali durumunuzda değişiklikler veya kıpırdanmalar meydana gelebilir. Hem maddi hem de ruhsal olarak fazla yüklerden arınma arzusu güçlüdür. Anlamlı değişiklikler yapmak için cesaretinizi toplayabilirsiniz ancak dürtü ve sezgi arasında ayrım yapmak önemlidir. Tepki vermek sizi rahatsız edici şekillerde başkalarına bağlı tutarken, harekete geçmek hayatınızı kontrole sokar. Süresi dolmuş veya artık kullanışlı olmayan bir şeyi bırakmak, özellikle kendinizi yıkıcı bir alışkanlıktan veya durumdan kurtarırsanız, harika bir özgürleşme hissine yol açabilir. Bu süreç, gizli bir arzuyu keşfettiğinizde veya psikolojiniz hakkında bir şey anladığınızda da gerçekleşebilir. Bu sürecin biraz sabırsız olabileceğini ve sürprizlere veya ani hareketlere karşı dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan tavırlarınızla ilginç bir tablo çiziyorsunuz. Çevrenizdeki her şeyin dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlar ve ödeme-borçlar arasındaki dengeyi sağlamanız tavsiyemdir. Miras, borçlar, ameliyat, sağlık konularında beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin duygusal takıntıları yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. O sizin gibi mantıklı davranmak istemeyebilir. Çünkü, yaşama bakış tavrınızda farklı bir sistem var. Onun sizi anlayabilmesi çok zor. Aile içi sorunlar gündeme gelebilir.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>