Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sezgilerin Kuvvetli Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Beklenmedik adımlar atmaya yatkınsınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa üstesinden gelebilirsiniz.

Tercihleriniz konusunda daha dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda yeni planlamalar yapmanız gerekebilir. Bu konuda bazı kalıpların dışına çıkmanızda fayda var. Risk almaktan çekinmediğinizde hayatın size açacağı kapıların getirilerini ve güzelliklerini daha iyi anlayacaksınız.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu duygusal anlamda derinden etkileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızda daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. İletişimde açık olmalı, duygularınızı net bir şekilde ifade etmelisiniz. Aynı zamanda, iç sesinizi dinlemek ve kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmak önemlidir. Bugün, kendinize ve duygularınıza odaklanarak daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Umarım iyi bir gün geçirirsiniz!

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysan, tüm işlerini titizlikle halletmek isteyebilirsin. Çalıştığın yerdeki bazı kişilerin sorumsuz tavırları canını sıkabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan partnerinin ailesiyle ilgili yaşadığı sorunlar ilişkinizi de etkileyebilir. Bugün “aklıma gelen başıma geldi” diyeceğin türden bir olay yaşayabilirsin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal sorumluluk projeleri herkes için avantaj sağlayabilir. Maddi ve manevi refahın önemli olduğunu kabul eden herkesi bir çağrıda toplayabilirsiniz. Empatik ve fedakar yönünüzü girişkenliğinizle süslediğinizde bugün imza atacağınız işler ve etkinlikler büyük iz bırakabilir.  

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün ortasında beklediğiniz işlerde gelişmeler olmayabilir. Geleceğinizi ilgilendiren konulara daha duygusal bakabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarını kolaylıkla affedecek herkesi etrafınızda toplayabileceksiniz. Güvenilir olduğunuzu partnerinize sonuna kadar hissettirebileceksiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ani hareketlerden kaçınmalısın. Ani kararlar, hızlı adımlar veya bazı şeyleri düşünmeden gerçekleştirmek sana zarar olarak geri dönebilir. O yüzden sakin kalmak bugün senin için önemli olacak.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün iletişimler bazı noktalarda belirsiz olabilir, ister çok fazla veya çok az anlam çıkarmak olsun, ister tam resmi bulanıklaştıran bilgileri kaçırmak olsun durum karışabilir. Konuşmadan önce yavaşlamak ve düşünmek iyi bir strateji olabilir, çünkü gün tökezlemeyi veya birinin yanlış anlayacağı bir şey söylemeyi çok kolaylaştırıyor. Başkalarının daha eleştirel tarafıyla uğraşıyor olabilirsiniz, bu da savunmacılığa yol açabilir ancak bu tepki durumunuza yardımcı olmaz. Aynı zamanda, insanları memnun etmek için çok fazla çabalamaktan kaçının ve başkalarıyla yarı yolda buluşarak kendinize de hizmet etmeyi hedefleyin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi irdeliyorsunuz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, para konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişiler ile duygusal ve mantıksal uyuma çok önem veriyorsunuz. Bugün, rutin işlerinize hız kazandırmak için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Çevresel sorunlar yüzünden, asıl yapmak istediğiniz işlerden uzaklaşıyorsunuz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>