Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gelgitlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Duygularınız tam olarak ifade etmekten kaçınabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olduğunuz sürece genel olarak daha rahat hissedebilirsiniz.

Mesleki anlamda kendinizi daha kontrollü hissedeceksiniz. Attığınız her adımı tekrar tekrar ölçmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluğunuzu görmezden gelmemelisiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinizi zorlama alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz. Hayatınıza yeni gündemler katmak, beslenmenize ve alışkanlıklarınıza düzenlemek yapmak için bugünü değerlendirin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal denge sağlamak ve ilişkilerde uyum içinde olmak önem kazanacak. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek, ortak hedefler belirlemek ve birlikte zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırın, iç sesinizi dinlemek sizi doğru yönlendirecektir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak hayatınızdaki dengeleri korumaya özen gösterin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir tarihte ilişkisini sonlandırmış bir Terazi burcuysan, duygusal gelgitlerin artabilir. Melankolik bir ruh haline bürünebilirsin. Ekyapanlardansan, fazla mesai yapman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, kendinden yaşça büyük birinden hoşlanabilirsin. Bugün, telefonunu elinden düşürmeyeceksin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özen göstermekle kelimelerinize, duruşunuza özellikle dikkat etmek arasında bir fark vardır. Kendinizi diken üstünde hissetmenize neden olan ortamlarda neden ısrarla kaldığınızı düşünmelisiniz. Çözülemeyen problemler kadar bunları problem olarak görmeyen kişiler de yorucudur; kendinizi yormayın.

14 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ortaya koyma konusunda oldukça isteklisiniz. Ancak ailevi konular ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren hassasiyetleri de dengede tutmaya çalışmalısınız.

14 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılarınızın arttığı bir dönemdesiniz. Bu konuda mantıklı olan tutumu sergilemek için çaba göstermeniz önemli.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar seni biraz fazlaca eleştirebilir bugün. Bunun sebebi de o insanlara bu fırsatı vermen olabilir. O yüzden insanlarla sağlıklı sınırlar çizmek bugün senin için önemli olabilir..

14 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün istemeseniz de oldukça dikkat çekiyorsunuz. Duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza daha çok odaklandığınız bu günde, değerli bir süreç yaşıyorsunuz. Özel projelere daha fazla enerji harcamak için de mükemmel bir formda olabilirsiniz. Hem maddi hem de psikolojik düzeylerde hayatınızdaki karmaşayı temizlemek için tüm araçlara sahipsiniz. İş ve para meseleleri güzel bir şekilde ilerleyebilir ve pratik konularda daha etkili olabilirsiniz. Bu yararlarınız için takdir kazanabilirsiniz ve daha fazla rehberlik etmeye, yardım etmeye ve desteklemeye motive olursunuz. Yönetim becerileriniz veya liderlik nitelikleriniz de ön plandadır.

14 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerinizle alakalı yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kafanızı netleştirmeli ve onları hedefe dönüştürecek somut planlar yapmalısınız. Dış görünüşle alakalı yapmak istediğiniz değişiklikler varsa bugün adım atabilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün iletişiminiz artabilir ve sosyal çevrenizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız toplantılarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin fikirlerini alacaksınız. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceksiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>