Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yapıcısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha temkinli olmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Sınırlar üzerindeki etkinliğinizi yeniden gözden geçirmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nasıl davranacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hisleriniz ve mantığınız arasında bir çelişki olması, bazı ilişkileri zorlayabilir. Bugün zamanı kendinize ve yaşadıklarınızı objektif bir şekilde düşünmeye ayırın.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcundaki kişiler için ilişkilerinde dengeyi sağlamak önemli olabilir. Sevdikleri kişilerle iletişimlerini güçlendirmek, anlayışlı olmak ve karşılıklı paylaşımlara önem vermek, ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşamalarını sağlayabilir. Aynı zamanda, bugün karar alma süreçlerinde dikkatli olmak ve aceleci davranmamak da önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal anlamda daha iyi yol alabilmek adına desteğe ihtiyacın olduğunu düşünebilirsin. Senden tecrübeli kişilerin fikirlerini almaktan çekinmeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, “arkadaşım” dediğin kişiden hoşlandığını fark edebilirsin. Sevgilisinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, onu sürpriz yapmak isteyebilir, uçak bileti araştırabilirsin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni fırsatlar ve gelişmeler sizi bekliyor olabilir.Geçmişte göstermiş olduğunuz emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Kariyerinizde ilerleme kaydederek, hem maddi hem de manevi açıdan daha tatmin edici bir duruma ulaşabilirsiniz.  

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel alanda ve eve yönelik konularda daha hareketli kılıyor. Ancak bu durum bazı tartışmaları da öne çıkarabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bekar olan Terazi'ler ilişki sahibi olabilir, ilişkisi olan Terazi'ler ise ilişkilerini istedikleri şekilde yönlendirebilirler.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gözlem yapmak için iyi bir gün. Eyleme geçmeden, sadece olanı biteni izlemek ve insanların hareketlerini düşünmek ileride daha sağlıklı adımlar atmana vesile olabilir. Özellikle para ile alakalı konularda bu gözlem yeteneğinin faydasını göreceksin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, sosyal hayatınızı ve mutluluk hedeflerinizi destekleyen bir dönemdeyken, arkadaşlarınız ve sosyal aktivitelerinizle daha fazla ilgileniyorsunuz. Nitekim, bugün bazı derin ihtiyaçlarınızı veya tutkularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yoğun ilişkiler veya projelerle uğraşırken kendinizi stresli hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin sorumluluğunu almak ancak bunların sizi kısıtlamasına izin vermemek önemlidir. Aşırılıklardan kaçınarak, rahatlatıcı ve olumlu aktivitelerle meşgul olmayı hedefleyin. Bu süreçte, olayları aceleye getirmek yerine zamanla olgunlaşmalarını beklemek en iyisi olacaktır.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerini sizinle birleştirmek isteyecektir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerin gündemde olduğu bir gün. Güzellik, estetik gibi konulara zaman ayırabilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Sakin düşünüp ciddi kararlar almanız gerekiyor. Hukuki konularda beklentileriniz varsa bugün haber gelebilir. Dengeler yavaş yavaş yerine oturuyor.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman çok mutlusunuz ama ilişkileriniz yüzünden başınız ağrıyabilir Aşırı alıngan ve benmerkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>