Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmiş Kapına Dayanıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaracaksınız ikinizde heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir. Mutluluk ve huzur çok uzağınızda değil.

Haftanın ilkgünü olmasına rağmen odak sorunu yaşamayacak. İstediklerinize ulaşmanız oldukça kolay. Önemli bir sürece giriyorsunuz.

Harcamalar konusunda abartıdan kaçının. Ödemelerinize öncelik verin. Gelir ve gider arasındaki dengeyi de koruyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güvende hissedeceğiniz bir düzen kurmak için, 2023 ve 2024'ün başındaki zorlukların sonuçlarını değerlendirin. Özgüvenli ve yenilikçi kurallar oluşturun, otorite ile çatışmak yerine anlaşmayı tercih edin. Çalışma düzeninizle ev hayatınız arasındaki dengeyi korumak içinmodellerinizde değişiklik yapabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içinde bulunduğunuz çevreye karşı daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Empati kurmak ve kendinizi karşı tarafa daha iyi ifade etmek için çaba göstermelisiniz. İletişimdeki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için açık ve net konuşmaya özen gösterin. Ayrıca bugün, duygusal konularda sabırlı ve dengeli olmanız sizin için faydalı olacaktır.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair emin olmadığın konular tekrar gündeme geliyor. Geri giden Uranüs, kararsız yapını etkilerken, daha net kararlar ve kalıcı çözümler almanı sağlayacak. Kendini çevrende olup bitene fazlaca kaptırman nedeniyle, aileni dışladığını fark edebilirsin. Onların gönlünü almak için çeşitli girişimlerin olacak.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve hobilerinizi geliştirmek için çevrenizden ilham alabilirsiniz. Hayallerinizin gerçek olması için bir emek ve araştırma gerekir. Aşk ve eğlence konularında da olumlu ve tatmin edici gelişmeler yaşanabilir.    

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşanan olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler sizi zorlayabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda sorumluluklarınız değişebilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik olarak dobra ve adil olsanız da bunu nezaketle kombinlemeniz aşk ilişkinizde iyi gelecektir. Olaylara bütünsel bir bakış açısı ile yaklaşın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeyler denemeye cesaret ettiğinizde geri adım atmayın. Sonucundan bağımsız bir şekilde, çabanızı ve niyetinizi ortaya koyduğunuz her şeyin size katacağı bir iyilik mutlaka vardır. Eğer şansınızı girişimlerinizle büyütebilirseniz hem ikili görüşmelerde hem de işle ilgili konularda sonucu da kendiniz belirleyebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, güvensizliklerinizi aşarak başkalarına yardım etmeyi ve onları anlamayı teşvik ediyor. Bir ilişki sorununa çözüm bulabilir veya ilerlemenize yardımcı olacak farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, düşünmeye ve sezgilerinizi kullanmaya odaklanmak en iyisi olacaktır. Ev ve aile hayatınızda yeniden yapılanma zamanı olabilir. Geçmişten gelen duygusal sorunlarla başa çıkmak, bu dönemde size önemli bir rahatlama sağlayabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili teraziler. İçe dönmek, ne istediğinize karar vermek, biraz yalnız kalmak iyi gelecektir. Aksi takdirde ilişkileriniz tamamen bozulabilir. Hayır demeyi öğrenin, içinize atmayın. Kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi öğrenmelisiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir.Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>