Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Verimli Bir Gün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize ulaşmanızın çok zor olmayacağını da bilmelisiniz.

Her türlü olumsuzluğu geride bırakma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Daha sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Kontrol elinizde bulunmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızla ilgili kararları tek başınıza alabilirsiniz. Ancak bu durum sizi başka düşüncelere ve insanlara kapatmamalıdır. Bugün kendi halinizde kalmak, kimseyle iletişimde olmak istemiyorsanız bunu kırıcı olmayan bir dille ifade etmeniz önemli olacaktır.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için güzel bir gün olabilir. İlişkilerde denge ve uyum sağlama yeteneğiniz sayesinde sorunları çözebilir ve iletişim becerilerinizle etkileyici bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Kendinizi rahat ve huzurlu hissedebilir, içsel dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İş hayatında ise yapıcı bir tutum sergileyerek projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Finansal konularda ise dikkatli olmanızda fayda var, gereksiz harcamalardan kaçınarak bütçenizle ilgili sorun yaşamazsınız. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde de dengeyi sağlamayı unutmayarak olumlu bir atmosfer yaratabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece güzel bir uyku almış olman güne güzel başlamanı sağlıyor. Uykunun ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun. Bugün uzun zamandır beklediğin bir randevuyu trafik yüzünden kaçırabilirsin. İşlerini son ana bırakmaman senin yararına olacak. İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, sosyal medyadan biriyle tanışabilirsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne yapmak istediğiniz konusunda bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz bir alan ararken çevrenizle,ortaklarınızla fikir alışverişinde bulunmak size yardımcı olabilir. Çalışmalarına destek verdiğiniz insanlardan alacağınız geri dönüşler gündeminize gelebilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. Finansal işlerinize yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konular sizi zorlayabilir. Yeteneklerinizle ilgili işlerde sabırlı olmalısınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Işlerinin umduğu gibi sonuçlanmıyor olsa da bir durumdaki olumlu yönleri göremiyor olabilirsin. Geçmişte yapılan hataların unutulmaması gerekiyormuş. Bugünlerde aşık olmak senin gündeminde. Ruhsal büyüme ve artan sezgilerin ile yeni bir yuva arayışı içerisindesin. Sakın pes etme ve yarattığını koru.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar edinmek için güzel bir gün. Bir süredir dikkatini çeken insanlarla iletişime geçebilirsin. Bu kişilerle farklı bakış açılarını konuşarak kendi hayatın ile alakalı yeni şeyler keşfedebilirsin.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi hoş bir ruh haline sokmak sizi duygusal olarak güçlendirir ve bu, bugün doğal olarak gelir sevgili Terazi. Şimdi ihtiyaçlarınız hoş bir şekilde basit ve kesindir, bu da zihninizi ve etkileşimlerinizi kolaylaştırır. Bugün olağan rutinden sapmalara iyi gelir. Bilgeliği ve geçmiş deneyimleri mevcut bir soruna uyguluyorsunuz. Zihninizi hem eğlenceli hem de sürükleyici bir gizeme veya başka bir zihinsel aktiviteye sarmak isteyebilirsiniz. Kesin olmak için çok az baskı olduğundan veya hiç olmadığından, açılmak ve sohbetlerden keyif almak günün atmosferine daha doğal geliyor.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni keşiflerde bulunmak ve yeni insanlarla iletişime geçmek konusunda oldukça şanslısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinize uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalmasını sağlayabileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlar, gelirlerinize odaklanabilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınızgörüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bademciklerinize dikkat!

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>